Jump to content
Sign in to follow this  
eedesign

Eco Pro Feature Setup...

Recommended Posts

eedesign

I'm having issues setting up the feature sections on the homepage of the EcoPro template. I've activated all the plugins featured on the EcoPro introduction, and still no luck... And the feature media code looks correct. Any ideas??

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Did you set a page template? Can we see a link to your site?

Share this post


Link to post
Share on other sites
eedesign

Yes. Here is the link. http://selma.machighway.com/~baldwino/ I'm just simply trying to showcase the default image "feature.png" and the text in the feature section. Do I need a plugin? I thought I uploaded all the needed plugins for this template. Thanks for the quick response....

Share this post


Link to post
Share on other sites
eedesign

Basically I'm trying to showcase the Features, 1,2,3... So then I can modify...

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

A few things; - Create a page called "Home" - In that pages settings, change it's template to a Feature template - Go to Settings > Reading and set "Home" as the static homepage Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites
eedesign

Bryan, Thanks so much. That worked perfectly! Happy Holidays!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×