Jump to content

Issues with WP Menu Custom Links

Recommended Posts


Just installed a new wordpress cms and loaded PL5 and the plugin I now notice that the menu custom link option is not opening. Also I am unable to access PageLine settings to configure the Sign Up plugin. Any ideas?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Do you have a javascript error in your browser console?

Share this post

Link to post
Share on other sites

Not that I am aware. I see no indication of this. I have also noticed that I also cannot open the media library within the CMS as well. I have deactivated all plugins to see if any may be responsible and this did nothing. Thanks for your reply.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Can you click the support link at the top, include the url for your site and an admin user/password and i'll take a look for you.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Hi Simon I want to thank you for going in and setting things right inside my website. I really appreciate you taking the time to do that for me. Can you share with me what the issue was?

With Gratitude,

Robert aka Fancoder

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • stebac
      By stebac+

      Since i recently updated to WordPress 4.9.4 there have been some unusual behaviours with Platform 5 (version 5.1.8).

      I am unable to edit the colour pickers for the backgrounds (the boxes do not show up anymore) and when i activate a plugin from the extend menu it does not show up in my page editor tools.
      Is this a problem for everyone else?
      Thank you in advance for your time.
    • russe-intensif
      By russe-intensif+
      Hi team,
      checking my site today, i'm surprised to see my MegaNav all in bottom of the pages, while it's in header.
      After getting to change it in couple of pages onto Template part (too time consuming !), i'm desperate and ask you for help :-)
      Thank you in advance !

    • dwpoyner
      By dwpoyner+
      Not sure exactly what is causing the issue. For some reason, why you view my site on mobile, the menu does not show up. It will pop up, but it is black. You can check it out here: http://dev.caryfbc.org. I'm also attaching a screenshot where I shrunk my browser down. Any suggestions?

    • fborcherdt
      By fborcherdt
      On main Dashboard in Wordpress the pagelines extension is displayed.
      Once installed and account is added the extension is active.
      I Freaking accidentally closed the dialog box (X in upper right corner)
      Thinking that it would just not use the plugin for one page.
      BUT no..
      it actually completely disable all pages.
      How can restore all the work that done with the Pageline Extension?
      Do you really have to go back into the Database and find a restore point?
      That seems like really bad UI if you can wipe all your work out in JUST ONE CLICK.
      Here is the site https://www.thevideogrid.com/fred
    • khat
      By khat+
      I think I may have installed pagelines pro incorrectly, and then used features incorrectly. I installed first platforms framework theme and then the child, thinking I could do setup for child later. I tried to set up a background image, and tried custom css feature in pagelines dashboard. I had mistakes in my css, and just thought that if I deleted the info in the css custom feature in pagelines dashboard that the new information would overwrite the old info. The background image didn't respond at all, probably because I didn't have the child directory renamed. I then tried to use the LSS plugin to create css and added more css, possibly, somewhere -sigh-. I never did change the background image and get it placed properly. I used a workaround and in nested containers I placed a background image which worked well enough, so I moved on to try to create my nav bar/ menu bar. When I go to the Menus panel, there is NO area where I can place a menu on a page. I have read and reread and re- re- reread the instructions for placing a menu. I've used the pagelines editor to place a menu, however only HOME shows up. I've been at this for many hours. I've since uninstalled all of my pagelines items and reinstalled, thinking that it would restore all my changes to default, but no, it is still all there, with all my unresolved issues. I am completely at a loss as to what to do next.