Jump to content
Jaime

Credit

Recommended Posts

Jaime

Just installed PL5 in a multisite that's currently running DMS to eventually update every site to PL5.

I can't seem to turn off the PL5 credit at the bottom. When I go into the Pagelines settings the option to disable it is grayed out. Any suggestions?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

you need to network activate the plugin, then as network admin activate the domain, you can then have pro options available.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jaime

Ahhh gotcha. I just activated it on the network and also activated the domain, but went into the subsite and it's asking me to activate the domain again. Do I have to go one by one? I thought once done on the network it would activate all subsites.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Is this a subdomain multisite or subfolder?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

OK after much faff i installed a multisite subdomain install locally and confirmed the 'bug'

Actually if you had logged in as an admin on the subsite it works as it should, its only super admin that was seeing this glitch.

Its fixed in the next public release anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jaime

Ok. Yes, I am logging in as super admin. I will create a regular admin account and use that until the next release.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×