Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

tristanrodgers

[Solved] Blog page / Wp Content/Loop Thumbnail Picture

Recommended Posts

tristanrodgers

Hi there!

Hi would like to have the thumbnail photos on the left side and not on the top of the topic to the blog post. Where can i fix that?

http://mc1r-magazine.com/blog/

Greetings from Hamburg,

Tristan

Share this post


Link to post
Share on other sites
tristanrodgers

Anyone who can help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Add a float left to the images and a little padding.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tristanrodgers

Allright, this case can be closed! I've changed to the Pins plugin!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

This topic has been marked as solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • frakture
      By frakture
      Hi there, 
      I'm looking to use the Powerloop option to display my blog posts on our homepage – however, I only want the title (in a smaller font size) and the Read More button to display. Is there a way to do this? We had achieved it on a previous version, but I'm not figuring it out now (and don't know if standard settings have changed since then). Our homepage is www.frakture.com . Forgive me if there is a super simple solution! ;-) 
      Thanks in advance!
      Dawn
    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hi Everyone,
       
      I am having issues with being able to post to my blog with platform 5. Currently when i click publish, it just shows the homepage of MoonBodySoul.com. That is until i open the page editor and change the scope from "All of type: Posts" to "Current Page Only". Then I have to re-insert the menu header as well. This seems like a really dumb process. In past versions of pagelines, I could just post a blog and the menu would be there and there would be no formatting issues. What can I do to fix this?
      MoonBodySoul.com
       
    • Houston Haynes
      By Houston Haynes+
      Hey folks - I'm trying to get right of some 'dead space' at the bottom of the page in the Material Theme. (see attached) Those two gray lines have an "Edit" button in between them when the browser has a login cookie for the site. Here I created a screenshot from a browser session that doesn't have context for my main login, so you can see that the "Edit" indicator is gone, but the bars and the space it occupies still remains. Can someone help me isolate this so I can make it *completely* disappear? Thanks.

    • tforasiepi
      By tforasiepi+
      How do you move the thumbnail on a blog post?  I need the thumbnails for the blogroll page, but they show up at the top of the actual post page.  Normally, this would be fine, but I've been requested to put it under the blog title.  Any suggestions?
      Thanks.
×