Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fabienfons

Loops Outline

Recommended Posts

fabienfons

Hi,

Is it possible to add an little black outline on each Thumbnails on Loops ?

Thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi, I am not sure how you are using loops but you can use html in the box along with the shortcode.

For instance wrap the loops shortcode with a div and attach a class and that should work.

~Aires


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
fabienfons

Here is the shortcake that i use : 

[loops_media size="aspect-thumbnail"]

[loops_title]

[loops_author]

[loops_date]

[loops_excerpt length="0"]

 

Which short code should i add to make the outline ?

Sorry, i'm not a developper..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi, what you would do is wrap the loops_media shortcode in a div like so

<div class="testloop">[loops_media size="aspect-thumb"]</div>

then target the class 

.testloop {
border:2px solid red;
}

 


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
fabienfons

I don't understand...

where do i have to paste this : ???

<div class="testloop">[loops_media size="aspect-thumb"]</div>

I tried to paste in the Loops / advance / Additional Section Classes, but it doesn't work

Where do i have to paste this : ???

.testloop {
border:2px solid red;
}

I tried to paste it LESS/ CSS and in the Loops sohortcude area, but it doesn't work.. 

Thanks for your help..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi,

Add the html in the box with the shortcodes 

and add the css in your less editor.

ice_screenshot_20160507-125052.png


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
fabienfons

Fantastic, thank you very much, it works !

It's almost perfect, there is a little white border at the top of each thumbnails, do you know why ?

Have a look : http://www.youtips.com/blog-2/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi,

Thanks your for the link :)

Give this a try

.testloop img.align.wp-post-image {
    border: 2px solid black;
}

 


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
fabienfons

Just perfect !

THANK YOU VERY MUCH :)

Do you know if it is possible to do the same thing for the Boxes section ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi,

Yes I think it is possible.

Ever item in the boxes section has a place to add a class.

You can add your own class to each box item to give each one a border or colored background. 

~Aires


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • MrFent
      By MrFent+
      I wanted to share something I'm dealing with on my PageLines 5 website. The website is culturedfoodlife.com. I've seen this issue a few times, but it's always fixed itself without me really doing much, so I don't know how to troubleshoot. It'll start out with my page loading all wonky, due to scripts and stylesheets missing. I look at the page source, and towards the top, I see this line:
      <link rel='dns-prefetch' href='//www.group-ib.ru' />
      I have no idea what that website is, or why it's loading that line of code, and then further down, I see it again as the domain that tries to load all of my pagelines section style scripts:
      <link rel='stylesheet' id='pl-pins-css' href='https://www.group-ib.ru/…/plugins/pl-section-pins/style.css…' type='text/css' media='screen' />
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/pl-sect…/script.infinitescroll.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/plugi…/pl-section-pins/isotope.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/wp-conte…/…/pl-section-pins/pins.js…'></script>
      Here's a screenshot: https://www.screencast.com/t/Nqk9YglUf
      So I get that this is why it's not displaying correctly on the front end, because these style scripts don't exist on group-ib.ru, and I have no idea why it's inserting group-ib.ru instead of my domain culturedfoodlife.com.It makes me think I'm being hacked. This seems to be affecting the styles and scripts of pagelines sections. Other plugins on my site load their scripts with the correct domain name.
       
      When I've seen this in the page, it usually fixes itself after a few minutes, but in this last case, it didn't fix itself until I started disabling plugins. I was trying to see if I could go through each plugin one by one to see if I could fine out anything. I disabled everything but all my pagelines plugins/sections, and the issue went away. Then when I re-enabled everything, the issue was still gone. So now I'm clueless as how to keep testing this. Any suggestions?
      The fact that disabling every plugin EXCEPT the pagelines plugins kind of make me think that the issue isn't with pagelines, but then again when the issue occurs, why does it only affect pagelines sections? Andrew Powers I could use some insight. Thanks.
    • fabienfons
      By fabienfons+
      Hi,
       
      At the bottom of the loops section, there is the page numbers...
      I'd like to change their size... (they are too small in my opinion..)
      Could you tell me how to do that ?
      Fabien
      www.youtips.com
    • jharri74
      By jharri74
      Hello, I want to create a form where a visitor can submit content/post from the front end. I did something very similar some years back using wp-types, CRED form with pagelines DMS. When i try to set this up in Platform 5, the CRED form generates but doesn't show. I get a blank page. In the browser's console window, i get the error: Uncaught Error: You cannot apply bindings multiple times to the same element.
      When i deactivate the PL plugin and change the theme, the form appears.
      I'm using Wordpress 4.8.2 and PL 5.1.7
      Thanks.
    • Bill Bernat
      By Bill Bernat+
      Hi, I'm using a series of Loops sections on our PL5 site (insights.adaptiva.com), and on one section, I'd ideally like the loops to link to external URLs that are defined in the post in WordPress. Is that possible?
×