Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BlueSkyCreative

Postgrid meta bottom issue?

Recommended Posts

BlueSkyCreative

Hi there

I have been setting up postgrid on this staging site http://staging.eventsnouveau.co.uk/ and have taken out the meta bottom which in chrome takes away the date which I wanted to do, but on safari, firefox and ie the date meta is still there

Am I missing something or is there a compatibility issue removing the date meta from bottom meta in postgrid?

cheers

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
BlueSkyCreative

I have just hidden this with css but I think there is an issue here ?

this is the css I used to hide it

.pl-sn-postgrid .pl-postgrid-splash .pl-postgrid-text .meta { display:none;}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Because the option has a default when its empty PL5 uses the default.

Add a blank space there   

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • MrFent
      By MrFent+
      I wanted to share something I'm dealing with on my PageLines 5 website. The website is culturedfoodlife.com. I've seen this issue a few times, but it's always fixed itself without me really doing much, so I don't know how to troubleshoot. It'll start out with my page loading all wonky, due to scripts and stylesheets missing. I look at the page source, and towards the top, I see this line:
      <link rel='dns-prefetch' href='//www.group-ib.ru' />
      I have no idea what that website is, or why it's loading that line of code, and then further down, I see it again as the domain that tries to load all of my pagelines section style scripts:
      <link rel='stylesheet' id='pl-pins-css' href='https://www.group-ib.ru/…/plugins/pl-section-pins/style.css…' type='text/css' media='screen' />
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/pl-sect…/script.infinitescroll.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/plugi…/pl-section-pins/isotope.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/wp-conte…/…/pl-section-pins/pins.js…'></script>
      Here's a screenshot: https://www.screencast.com/t/Nqk9YglUf
      So I get that this is why it's not displaying correctly on the front end, because these style scripts don't exist on group-ib.ru, and I have no idea why it's inserting group-ib.ru instead of my domain culturedfoodlife.com.It makes me think I'm being hacked. This seems to be affecting the styles and scripts of pagelines sections. Other plugins on my site load their scripts with the correct domain name.
       
      When I've seen this in the page, it usually fixes itself after a few minutes, but in this last case, it didn't fix itself until I started disabling plugins. I was trying to see if I could go through each plugin one by one to see if I could fine out anything. I disabled everything but all my pagelines plugins/sections, and the issue went away. Then when I re-enabled everything, the issue was still gone. So now I'm clueless as how to keep testing this. Any suggestions?
      The fact that disabling every plugin EXCEPT the pagelines plugins kind of make me think that the issue isn't with pagelines, but then again when the issue occurs, why does it only affect pagelines sections? Andrew Powers I could use some insight. Thanks.
    • jharri74
      By jharri74
      Hello, I want to create a form where a visitor can submit content/post from the front end. I did something very similar some years back using wp-types, CRED form with pagelines DMS. When i try to set this up in Platform 5, the CRED form generates but doesn't show. I get a blank page. In the browser's console window, i get the error: Uncaught Error: You cannot apply bindings multiple times to the same element.
      When i deactivate the PL plugin and change the theme, the form appears.
      I'm using Wordpress 4.8.2 and PL 5.1.7
      Thanks.
    • Bill Bernat
      By Bill Bernat+
      Hi, I'm using a series of Loops sections on our PL5 site (insights.adaptiva.com), and on one section, I'd ideally like the loops to link to external URLs that are defined in the post in WordPress. Is that possible?
    • uniworks
      By uniworks+
      Running WordPress 4.8.1  Unable to update to new versions of Pageline plugins (6 total). 
    • mrhinsh
      By mrhinsh+
      I have found that many of the components, especially lists, do not work in the Edge browser. 
      For example https://nkdagility.com/ has 6 video boxes that only render in Chrome and do not show in Edge.
×