Jump to content

Media Box not taking Google Maps input

Recommended Posts


Media Box not taking Google Maps input

I have the EMBED MAP code from Google (which I have done 100''s of times before),

I input it into the TEXTBOX or MEDIABOX SAVE it, and as soon as I refresh the page the text is gone (and of course there is no map).

I have rebooted, refresh cache, everything with no luck..it just will not take the google maps input...it will however take and save a simple text input.

I am using WordPress 4.5.1


The google code is:

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2602.466376170749!2d-123.11645494869879!3d49.286507879230314!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x548671828dbf1c61%3A0x489cbb919c49d6e!2s325+Howe+St%2C+Vancouver%2C+BC+V6C+3N2!5e0!3m2!1sen!2sca!4v1461869255884" width="800" height="600" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

The website and CONTACT PAGE ( the map is next to the CONTACT VALRI text, there is a textbox and media box there) are here:


Your login is:


USer= ***

pass= ****


Edited by Simon
removed password (see edit history)

Share this post

Link to post
Share on other sites

You realise this is a public forum dont you?

Share this post

Link to post
Share on other sites

As we can see here, your server is blocking you from saving options.

Screen Shot 2016-04-28 at 21.06.19.png

A quick look in your admin area and you are using some sort of firewall

Screen Shot 2016-04-28 at 21.07.28.png


Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      I am experiencing an issue that I believe is theme related where two areas on our homepage are not loading correctly, until you resize the browser window. I am currently building http://stevesaggese.com/ but on the bottom of the homepage there is a google map and a "Featured Area Photos" slideshow that are not displaying properly. For example, in EI or Firefox the map is zoomed all the way out instead of zooming in on central New York. The are beneath that is "Featured Area Photos" and the images are loading as thumbnails instead of full (half column) images. When you simple make the browser window slightly large or smaller the photos adjust to be the correct size.
      If I switch themes the issue seems to disappear and I have tried deactivating certain plugins to see if that has any effect too. Is this a JS loading issue or something else caused by the theme?
      Thanks in advance for any help you are able to provide.

    • burkemedia
      By burkemedia+
      Looks like Google Maps went through a bit of a change over the last week, and it is effecting the PL5 plugin on any domain names.A
      This article explains it.
      I can always put a Google map in myself, but it would be great to see this fixed for PL5 as it certainly speeds up the process.  
      Here is a link to an article discussing how to fix the problem: https://www.latecnosfera.com/2016/06/google-maps-api-error-missing-keymap-error-solved.html
    • zetanet
      By zetanet+
      Look the Google tour iframe in this page:
      Is it possible to see this iframe not boxed (as you see) but in full width?
    • amb62137
      By amb62137
      Hi there,
      I am trying to change an image on hover using either MediaBox or TextBox. The image is manually inserted using the HTML box. 
    • pagelines_45
      By pagelines_45
      I am trying to remove the bottom padding from a media box.  When I inspect and change the value it works but I can not for the right css section names to change it in either the page css or custom code area.  I have even tried custom style for the page, but no luck.  Here is the site http://wordpress.howard-boats.com/  on the home page I am trying to get the wide sailboat image to touch the foot.  bottom-padding:0px  but I cant get it to work.  Thank you for your help I'm sure I am doing something stupid.