Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nadielp

Creating a page that keeps "crashing" and losing all content.

Recommended Posts

nadielp

Hi,

I have a site that suffered a crashed page. All features and content disappeared. I have attempted to rebuild the page a few times and as I get a few features constructed the page will crash upon a refresh and then default to old content that was never on the page in the first place...

I figure this is a hosting issue but I wanted to check and see what if there are any other ideas regarding this issue.

The site is http://sierramadreplayhouse.org and the page is at http://sierramadreplayhouse.org/about-smp/  

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

A page 'crashes' on its own? Or are you updating the page and when you save its having issues?

In cases like this its good practice to have the chrome console open and watch for any errors in there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
nadielp

Thanks Simon.

I guess this falls in the category of losing the page I am building at various points of building it...some saves will save and others result in an empty page. I have been running this site on DMS as long as DMS has been available. Anyway, after a very long day I believe that the calendar plugin I had been using was causing the problem. I made changes to a variety of hosting configurations as well...increased timeout options and allocated memory for php as well as Wordpress. Anyway I changed to a calendar that uses embed from google as opposed to it using the Wordpress DB. It seems stable now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×