Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

StuLeeUK

Blank page - refresh needed to view content

Recommended Posts

StuLeeUK

Can anyone help me figure out why I currently get a blank page approximately 50% of the time when viewing my site.

I'm a complete amateur - I only use Pagelines/PL5 to create sites for my own projects - so it might seem like an obvious thing to everyone else but I don't know where to start and just hoping someone can point me in the right direction please.

I've attached a screenshot showing what the page should like (left side) and what I actually see (right side) quite often and it wont display unless I refresh the page.

screenshot-blankpage.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
BlueSkyCreative

Hi there, Yes, I get that alot. Sometimes It doesnt even load the content after refresh....

I have found turning off jetpack has helped with some sites I have this issue with

P

Share this post


Link to post
Share on other sites
StuLeeUK

Hi BlueSkyCreative,

I don't use Jetpack - I did have W3 Total Cache but after suspecting that I turned it off and still no change. The only thing I can assume now is it might be the Cloudflare CDN on my hosting service but tried switching most of that off and still no success.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

What's the URL for the site?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
StuLeeUK

www.avangocouriers.co.uk

Just to update you - I ran the PL framework update to 5.0.92 today and have been working on the site this afternoon and it's seems to be behaving alright currently.

Also I never had any issue on mobile devices, only desktop.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Are you using any of the cloudflare optimizations?

Share this post


Link to post
Share on other sites
StuLeeUK

I don't have access to all of them as it's a free add-on to my hosting account, but the ones that are available were switched on by default.

I noticed the caching level was set to 'aggressive' and I changed it back to 'basic' and I've currently turned off 'rocket loader'.

site seems to be working well this morning so maybe that's sorted it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Rocket loader is well known for breaking JavaScript 

Share this post


Link to post
Share on other sites
StuLeeUK

I'll keep away from it then as all's well right now - thanks for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • petere21
      By petere21+
      After activate new web site
      I had several licences for use but system show me that I have no licence 
    • petere21
      By petere21+
      When i see wp content,i have no margin from left and right side means bordee on tablet view
      mobile margin around wpcontent is fine dtp also ok it looks like spread enough  on tablet - ipad - there is no margin and text from left side and widgets from tight side content sticking border of monitor how could i fix margin for example 5px for tablet view? But without changing the mobile margin 
      Sample https://www.restartnisa.sk/poloniny-po-zemplinsky/
      thanks 
      petere
    • petere21
      By petere21+
      Does pagelines support AMP technology for mobiles?
       
    • petere21
      By petere21+
      How to control spaces between images ?
      I can control section  padding from left and right side but not between  images.
      Could someone help me?
    • petere21
      By petere21+
      After changing protocol http to https I have lost all count information next to the icon in the Sharebar extension. All counts is set to zero. Is there any chance to give number of sharing take back? 
      thanks
×