Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BlueSkyCreative

Splashup background for mobile

Recommended Posts

BlueSkyCreative

Hi there

I am working on loads of PL5 sites but seem to be getting some similar issues when they are viewed on tablet and mobile

SO this site for instance http://convalescentscheme.org.uk/ uses a splashup background but when portrait on mobile it looks wrong, If there a way of telling it to use a different image?

Im not that great with css but tried this

@media screen and (max-width: 430px)

{
.pl-sn-wrap { background-image: url("http://convalescentscheme.org.uk/wp-content/uploads/2016/02/37868782_l-1.jpg")
    visibility: hidden;}
}

to hide it but I cant seem to hide it...and then I need to link for portrait mobile to another image...

This would be great in the section itself to be able to do this... for backgrounds...

:) 

I am finding I need to be alot better with css with PL5 than before with dms

How can I do this? cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • oseehys
      By oseehys+
      Hello,
      My Site is showing the dreaded white screen of death i have disabled all plugins, disable theme yet it has not come backup...
      The default wordpress 2015 displays when i activate it, anytime i activate platform 5 it continues to show a white screen 
      I have increased the memory limit, added PHP ini, all the suggested advice i have followed...can someone tell me what to do ASAP 
      Regards


    • jordangross
      By jordangross+
      Here's what I see when I try to download Platform 5:

       
      Is Platform 5 still being supported?  Most of the comments in this forum look a year old or older.
    • fabienfons
      By fabienfons+
       
      Hi,
        Big problem on your website, impossible to download platform 5…   Any idea to solve the issue ? Fabien
    • MrFent
      By MrFent+
      I wanted to share something I'm dealing with on my PageLines 5 website. The website is culturedfoodlife.com. I've seen this issue a few times, but it's always fixed itself without me really doing much, so I don't know how to troubleshoot. It'll start out with my page loading all wonky, due to scripts and stylesheets missing. I look at the page source, and towards the top, I see this line:
      <link rel='dns-prefetch' href='//www.group-ib.ru' />
      I have no idea what that website is, or why it's loading that line of code, and then further down, I see it again as the domain that tries to load all of my pagelines section style scripts:
      <link rel='stylesheet' id='pl-pins-css' href='https://www.group-ib.ru/…/plugins/pl-section-pins/style.css…' type='text/css' media='screen' />
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/pl-sect…/script.infinitescroll.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/…/plugi…/pl-section-pins/isotope.js…'></script>
      <script type='text/javascript' src='https://www.group-ib.ru/wp-conte…/…/pl-section-pins/pins.js…'></script>
      Here's a screenshot: https://www.screencast.com/t/Nqk9YglUf
      So I get that this is why it's not displaying correctly on the front end, because these style scripts don't exist on group-ib.ru, and I have no idea why it's inserting group-ib.ru instead of my domain culturedfoodlife.com.It makes me think I'm being hacked. This seems to be affecting the styles and scripts of pagelines sections. Other plugins on my site load their scripts with the correct domain name.
       
      When I've seen this in the page, it usually fixes itself after a few minutes, but in this last case, it didn't fix itself until I started disabling plugins. I was trying to see if I could go through each plugin one by one to see if I could fine out anything. I disabled everything but all my pagelines plugins/sections, and the issue went away. Then when I re-enabled everything, the issue was still gone. So now I'm clueless as how to keep testing this. Any suggestions?
      The fact that disabling every plugin EXCEPT the pagelines plugins kind of make me think that the issue isn't with pagelines, but then again when the issue occurs, why does it only affect pagelines sections? Andrew Powers I could use some insight. Thanks.
    • jharri74
      By jharri74
      Hello, I want to create a form where a visitor can submit content/post from the front end. I did something very similar some years back using wp-types, CRED form with pagelines DMS. When i try to set this up in Platform 5, the CRED form generates but doesn't show. I get a blank page. In the browser's console window, i get the error: Uncaught Error: You cannot apply bindings multiple times to the same element.
      When i deactivate the PL plugin and change the theme, the form appears.
      I'm using Wordpress 4.8.2 and PL 5.1.7
      Thanks.
×