Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MissT

Maps plugin conflict with Toolset Views

Recommended Posts

MissT

It looks like there is a plugin conflict with the Platform5 Maps and Toolset Views plugin which prevents the map from displaying on screen.  Deactivate the views plugin and the map appears.

There are the following browser warnings...

 
Maps v 5.0.5
Toolset Views v 11.1.11
WP v 4.4.2
PL5 - 5.0.132
 
URL can be provided privately.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • HenryMote
      By HenryMote
      Hi guys,
       
      I have DMS and the maps isnt working. Here's the link to the site where you can see the error .http://plumb-now.co.uk/
       
      Thanks for your help!
       
    • MrFent
      By MrFent+
      I'd like to request the option to display the "Satellite," "Hybrid," and "Terraine" in the Maps section. 
      I was able to manually accomplish this by changing line 202 in the maps.js from:
      mapTypeId:       google.maps.MapTypeId.ROADMAP,
      to:
      mapTypeId:       'satellite',
      But it would be nice if there was a section option to do this. 
      Also, the map zoom level 18 isn't the highest zoom level that Google Maps is able to display. Could you please increase the number to at least 19? Thanks!
       
    • StuLeeUK
      By StuLeeUK+
      Hi, could someone point me in the right direction please as I have no idea where i might be going wrong here.
      I've added the maps section but all I get is a blank space.
      I have created an API key (assuming that was the right thing to do) but nothing I do seems to change anything, just always have an empty placeholder. With or without the API key it doesn't make any difference.
      site is www.tackandfeed.co.uk
       
    • gerolan
      By gerolan+
      Whenever I try to use the maps section the map doesn't display and the console throws a MissingKeyMapError.
    • micstepl
      By micstepl+
      @Simon I do have an urgent request for a client Projekt. After migrating (before it worked) my site to anpother Server I get problems will all ShortCode Sections.
      See this Problem here: http://www.baumeister-scheidl.at/map-try
      thanks in advance!
      Maybe ist a User (MY) fault.
×