Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

John Olsson

Link outline hides in boxes-section

Recommended Posts

John Olsson

Wierd little problem with the "boxes"-section. Just updated to latest version of all..

The outline-default-link puts itself behind another container.. or so.. so the top/bottom border won't show, also the left and right box won't show the border on the left side for the left box, and same for the right box, on the right side.

The padding/margin is ofc on default-settings.. What can this be?

Boxes.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

This look like a flex issue easy fix for the pl guys. Mainly everything is set to evenly distribute across the row with no room for anything else. If you can use chrome dev tools change the flex from 25% to 23% which would give some room for the link borders to show up. 


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • petere21
      By petere21
      After activate new web site
      I had several licences for use but system show me that I have no licence 
    • petere21
      By petere21
      When i see wp content,i have no margin from left and right side means bordee on tablet view
      mobile margin around wpcontent is fine dtp also ok it looks like spread enough  on tablet - ipad - there is no margin and text from left side and widgets from tight side content sticking border of monitor how could i fix margin for example 5px for tablet view? But without changing the mobile margin 
      Sample https://www.restartnisa.sk/poloniny-po-zemplinsky/
      thanks 
      petere
    • petere21
      By petere21
      Does pagelines support AMP technology for mobiles?
       
    • petere21
      By petere21
      How to control spaces between images ?
      I can control section  padding from left and right side but not between  images.
      Could someone help me?
    • petere21
      By petere21
      After changing protocol http to https I have lost all count information next to the icon in the Sharebar extension. All counts is set to zero. Is there any chance to give number of sharing take back? 
      thanks
×