Jump to content
  • Similar Content

    • marshallsolutions
    • yemoonyah
    • dougalperman
    • SaschaM
      By SaschaM+
      hi
      i wanted to point out at this time, that i am very very very happy with platform 5. (before i used DMS and others) as some ppl talking here some things are not working, i can say the opposite working on my Web:
      1. UberMenu
      is running fine, without shortcodes or "tricks" necessary - it runs out of the box with no problems in a few clicks configured. also further ubermenu plugins 100%
      2. Shift Nav
      As a further extension of UberMenu - also runs fine out of the box with a few clicks. also combine with ubermenu no problem (Ubermenu for normal nav, shift nav for mobile)
      3. https / SSL

      I user commodo instant ssl and everything runs fine (10 minutes installation) - no mixed content errors nothing everything very smooth :-). Google SERPS have been updated to https URLS wihtin 1 day(!)
      4. MaxCDN
      I use MaxCDN for sitespeed as i implemented also video backgrounds. it runs perfect with wp supercache
      5. Nginx
      I also run nginx on my webspace, also with that there a no problems with platform 5. I also use nginx streaming for video files, works perfect.
      For all points there a no functions codes necessary or implement shortcodes - it runs out of the box and makes it easy for everybody, whos a little firm in technical matters. Some guys here in the forum make it really complicated :-)
      I am working with pagelines around 5 years now, and platform 5 / framework 5 is the best tool ever
      BUT i am missing to configure site headlines h1-hx as in DMS possible easy way. It was a great way to make seo sitestructure. now there are lots of empty headlines or headlines or jumped over. in seo this causes errors in sites structure. this should be reworked.
      if you have any questions on pl5 with 1.-5. just ask me here....
      regs, 
      Sascha Mühlen
       
       
       
    • social_biz
      By social_biz
      I am trying to get iBlogpro6 running under https. All is fine but I am getting a mixed content warning:
      Mixed Content: The page at 'https://s11r.co/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure stylesheet 'http://s11r.co/content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1464872768.css'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS. The compiled css file are delivered in http not https. I tried toi delete them several times but the error is still there.
      Do I need to fix something in the theme folder? What? Where?
×