Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ppotent

Boxes problem in safari - pagelines portal

Recommended Posts

ppotent

It seems that whenever media is set to be on the left, there is a problem with the way safari displays them. I used to have boxes with media on left when i was using DMS2, but since PL5, I've had to use only media on top. I know there are a few css suggestions that people have offered, but I'm wondering if such suggestions can't be built into the boxes code for PL5 rather than having to add extra CSS. Otherwise, am really liking PL5 over DMS2.

Boxesproblem.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

Should be fixed in next build.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • jeomiland
      By jeomiland+
      Greetings
      I just migrated an old DMS2 site to PL5 at cassClayton.com. If you look at the site on Safari browser, you will see the top nav bar (NavPro) is white, but gets revealed as you start to scroll the page. NavPro is used in the Header section, then a Text section in which I have Shortcode for the Smart Slider3 plugin. Would have preferred to use a PL-compatible slider but found it difficult to get Flick and Impress slider to simply fill full screen, just height of images (they were filling whole screen, hence large black area filling in the rest).
      So seems on Safari that the load order of the plugin may be causing the Nav bar to be overwritten? or something. 
      Hoping someone can help?
      thanks...  (works fine on Chrome, Firefox, even Tor, just not Safari)
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi, even though I just got a SSL certificate, I can't get the green padlock to appear due to the following error:
      :A file with an insecure url of "http://yemoonyah.com/wp-content/plugins/pl-section-boxes/check.svg" was loaded via the javascript file: https://yemoonyah.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4 on line 3. The insecure URL may not be directly contained in the script file and may exist elsewhere."
      I figured if I delete and re-install the plugin it might fix the problem but will my boxes on the website still be there? Or do I have to redesign everything all over again if I delete the plugin and then re-install it?
    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

×