Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Fumimasa

The data saving fails.

Recommended Posts

Fumimasa

Hi (Konichiwa from Japan).

I love to use pageline theme(i blogos pro).

but some error happens "recently".

I uploaded(or inserted from media library) an image and try to save it as slide background image.

but the data does not get reflected. (also text data)

what do you think are the possible solutions concerning this problem?

 

  • (sorry for my poor english)

スクリーンショット 2016-02-12 23.01.32.jpg

スクリーンショット 2016-02-12 23.02.06.jpg

Just now, Fumimasa said:

Hi (Konichiwa from Japan).

I love to use pageline theme(i blogos pro).

but some error happens "recently".

I uploaded(or inserted from media library) an image and try to save it as slide background image.

but the data does not get reflected. (also text data)

what do you think are the possible solutions concerning this problem?

 

  • (sorry for my poor english)

スクリーンショット 2016-02-12 23.01.32.jpg

スクリーンショット 2016-02-12 23.02.06.jpg

the image is not reflected after publishing and reloading.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

What version of iblog theme are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
       
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
       
       
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
      https://staging2.imetropol.com/
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

    • BentleyD
      By BentleyD+
      Hi Everyone,
       
      I am running into an issue with the DMS Professional Tools Plugin. When active I get this error:
       
      Notice: Use of undefined constant CORE_VERSION - assumed 'CORE_VERSION' in /home/ktyner44/public_html/wp-content/plugins/dms-plugin-pro/libs/class.hacks.php on line 53
       
      Please help if you can. Thank you in advance.
       
      Bentley
×