Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micstepl

Import/Export Bug

Recommended Posts

micstepl
  • Duplikate a site 100%
  • than Exporte from origin > Imported in Target

Following Errors (did not import these thingsI

  • Fonts
  • Login Image
  • Pudding & Magens of "Pagelines framework Content"
  • 100% empty > embedded sections & respektive content 
  • any Loops Shortcodes / HTM
  • any Query Options
  • Background color, Pudding, etc. > Sitemap Footer

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Updated the import plugin, please update it and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Updated the import plugin, please update it and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
micstepl
10 hours ago, Simon said:

Updated the import plugin, please update it and try again.

can´t update!

  • I go to EXTEND
  • click in UPDATE (Import/export) 
  • it opens another TAB
  • MESSAGE:
    • Update Plugin
    • No content below (No activity as usual with updates) 
    • Back to Plugin page (all plugins on latest version)
  • NO UPDATE DONE (still see 5.0.0. in Textend)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Go to WordPress updates page, it will appear there 

Share this post


Link to post
Share on other sites
micstepl
6 hours ago, Simon said:

Go to WordPress updates page, it will appear there 

does still show 5.0.0. (did that aready before :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

The wordpress updates page wont show a version number.

Show me a screenshot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
micstepl

but PL5 textend - does - that what I meant

screenshot.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

That is not the wordpress updates page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • micstepl
      By micstepl+
      Import & export sometimes takes settings from sections - sometimes not. it overwrites content and makes it lost. somehow it seems to me the Section relies on old data (not actual).
      The section seems currently  to be a dissaster  

      JUST TO EXPLAIN THE PROCESS I FOLLOWED 
      (already several times successfully before)
      moved an existant Installation to a new SUB-Directory copied all WP files there DB related exported DB replaced in DB all path´s imported DB changed at new location all relevant things in "wp-config.php"  Platforn5 related exported: platform_data.json imported at new instal: platform_data.json  
×