Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

micstepl

Problem with acmivatin Account

Recommended Posts

micstepl

I copied an existant install

  • to a new sub-directory
  • on the same domain
  • all WP & Plugins + new DB

Strange to update plugins happened.

  • Based on that I disconnected my account & tried to reconnect. I CANT and get this stupid message
  • is there a problem with your servers? or something esse?

screenshot 2.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
micstepl
11 hours ago, webmktco said:

Same thing happened to me too. I guess their site was temporarily down.

I Agree - it works now suddenly (2 hours after my post)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • gstrahle
      By gstrahle+
      I have a client of whom has taken un-authorized copy of my pagelines installations, configs, and licenses and placed on new server un-accesable to me.  I do not want this client using any part of my page lines membership and products.
       
      Please help me figure out how to de-activate the membership connection and license usage for their site.
       
      Thanks,
      Gary
    • ppotent
      By ppotent+
      All of a sudden, my account is on hold, and my order from jul 2016 says that it's failed. What's the best way to contact the pagelines account folks?
    • Rob Thomas
      By Rob Thomas+
      I seem to be having some problems with a multisite I have hosted on DO. I was unable to upgrade any of the plugins or add any new sections, etc. This has been going on for several months now. I get an error "The package could not be installed. PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Unable to find End of Central Dir Record signature"
      There is only one site that is using Platform 5 on this Multisite, but, of course, you have to have the primary hosting site activated, as well, in order to perform the updates. I tried refreshing my account and that did not work. When that did not work, I tried deactivating (removing) my account on the primary site on the Multisite (and then was planning to reactivate it to see if that would fix the problem). When I attempt to reactivate the site with my account, the following error is returned: 
      {"success":false,"data":"Too many redirects"} so, yay, I seem to have just made things worse. 
      is it possible Wordfence is causing the first error? I have since deactivated it, but since I can no longer link my account in PL, I cannot test that out. 
      I have two other sites on other servers and I am not having this issue. It is only on my DO server. 
    • dahulu
      By dahulu+
      Hi
      I can't find the DMS2 file in my download section anymore (pagelines/my-account). I need the framework for a new customer project.
      I wrote an email to the support last week, didn't receive any answer...
      Please help!!!
      Greetings from Switzerland, Christof
    • lroberts00
      By lroberts00
      I cannot figure out how to keep my account logged in?  Every time I go back to it it says that I am not logged in. 
       
      I need to figure out how to get the footer watermark removed..but because it won't let me stay logged in, I can't figure out where to do that at.
       
      Please help.
       
       
       
×