Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tim Holmes

DMS Plugin Pro compatibility error with Skeleton child theme

Recommended Posts

Tim Holmes

I created a 3 column layout with a main center column flanked by a left and right sidebar. I've been working on this website for the last couple weeks, but recently, I noticed the entire right sidebar containing a PLNextBox is gone. The column, which is usually indicated with a blue dashed line is also not visible.

I rebuilt the 3 column layout, but after clicking around through the site, the right sidebar disappears again and again. The left sidebar contains a PLNextBox as well, but that column remains on the page. 

Here is a sample page on the staging site. Debug has been enabled.

http://mcrhlx.staging.wpengine.com/events/

DMS Version: 2.2.1.1

DMS Plugin Pro Version: 1.8.5

WordPress Version: 4.4.1

Any ideas of what could be happening? I am also repeatedly getting errors from my web host. See attached.

 

Screen Shot 2016-01-20 at 5.25.54 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Turn off the search in sections feature.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tim Holmes

Turned off the search in sections feature

I switched from the Skeleton child theme to the DMS theme, pasted all the LESS into Custom CSS/LESS, and it seems that the website has stabilized.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a week ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×