Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rob Thomas

Bug in Boxes?

Recommended Posts

Rob Thomas

Has anyone else noticed that images for Boxes appear as if they are clickable links, even if there is no link specified in the menu for Boxes?The menu says links are "optional" however, images in Boxes behave like clickable links. Is this a bug? 

IMHO it looks very unprofessional. This is especially worrisome for usage with tablets. 

I've been super busy and even thought I had noticed this before, I didn't have time to post here. I mentioned it in passing on the FB forum. Others have also noticed this. Let me know if there is a fix planned for this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Try updating boxes, I pushed out a css teak, as discussed on FB.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi, even though I just got a SSL certificate, I can't get the green padlock to appear due to the following error:
      :A file with an insecure url of "http://yemoonyah.com/wp-content/plugins/pl-section-boxes/check.svg" was loaded via the javascript file: https://yemoonyah.com/wp-includes/js/jquery/jquery.js?ver=1.12.4 on line 3. The insecure URL may not be directly contained in the script file and may exist elsewhere."
      I figured if I delete and re-install the plugin it might fix the problem but will my boxes on the website still be there? Or do I have to redesign everything all over again if I delete the plugin and then re-install it?
    • Audun MB
      By Audun MB+

      Here:http://attac.no/global-ulikhet/
      The images are forced into a boxed frame so that you can't see the whole picture. Doesn't look so good. Is this a bug? A feature? How can I fix it?
    • JudithKlinger
      By JudithKlinger+
      The recent WP update seems to be quite cheeky...messing about with a number of things. 
       
      Having trouble with boxes displaying differently in different browsers.  1st screen shot is Chrom...looks ok. 
      2nd screenshot is Firefox...colors are different. Icons are different. Have weird 1000's next to the icons. Any idea what's going on? 
       
      Thanks!! 
      Judith
       
       


    • richardjacruz
      By richardjacruz+
      Someone reported this little bit of weirdness to me today. They were using Internet Exporer. I used an emulator, and I received the same result. Please see the attached.
      The website is richcruzchicago.com.
      Thanks,
      Rich

    • Susan
      By Susan+
      Everything was fine with my site.
      Suddenly, strange characters are appearing in Boxes. See image. Site page is here. I even tried to add a new Boxes section but the same thing keeps happening, so I deleted the new section.
      How can I resolve this?
      Your help is greatly appreciated.
      Thank you.
       
       

×