Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nandorj78

Activating a Site

Recommended Posts

nandorj78

My site was activated, but today I changed its url (it was on a test environment and now it's got a domain) and then my account was disconnected. I connected it again but it says I'm using the free version. Is it some kind of bug or I really need to spend another activation key?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

You changed the URL 

using localhost or same domain root would not have needed an extra key

pm me your pl username and the domain to unlink

Share this post


Link to post
Share on other sites
nandorj78
2 hours ago, Simon said:

You changed the URL 

using localhost or same domain root would not have needed an extra key

pm me your pl username and the domain to unlink

Great! pm sent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Anthony CALCI
      By Anthony CALCI+
      Hello,
      I can't activate my Pro account on http://calcipatrimoine.theproofingcompany.fr (miror site of http://calci-patrimoine.com)
      When I click on "Activate Pro" button of the Account section, nothing works.
      Also, do I need to activate DMS with a DMS key in the Pagelines Updater ?
      Regards,
      Anthony
    • norbert
      By norbert
      I just installed a fresh wordpress installation and wanted to connect Platform 5 plugin.
      www.shopfotografie.nl
      after clicking 'connect', nothings happens ( Als clicking on e.g. extend in the menu, no change is visible)
    • Jonathan Eugster
      By Jonathan Eugster+
      I have a multisite installation where the main site is pro activated, but none of the subsites are allowing me to change pro options. The subsites are on mapped domains.
      So far I have:
      1) refreshed the account
      2) disconnected then reconnected account
      3) network deactivated the reactivated pl5 plugin
      4) deleted and reinstalled pl5 plugin
      5) cleared cache / cookies
      6) added recommended urls to WordFence whitelist
       
      Some environmental factors
      Network is hosted on EC2, assets served from Cloudfront CDN. DMS is also running on the network.
      This is an old network with had a domain mapping plugin until recently, perhaps this is a factor?
      main site url is http://mechame-env3.us-east-1.elasticbeanstalk.com/
      a subsite that is not allowing pro options is http://redravendrone.com
      I'm stuck, help please.
       



    • Jonathan Eugster
      By Jonathan Eugster+
      I have a grandfathered dev account and am unable to activate subsites on my multisite network.
      Tried disconnecting and reconnecting account. Only main site is shown as activated.
      Since pro activation has been off and on for subsites I added code to hide the pagelines watermark (bottom left image/link). Could that be flagging the account not to activate or something?
      Network is on AWS Elastic Beanstalk, is there a port that needs to be open for authentication?
      TY
    • sgarbecom1
      By sgarbecom1+
      I'm trying to login at the plugin, but page just doesn't load. I already paid for Pro Tools and can't use it. I sent email to support and I had no answer.

×