Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

derekfleur

Branding disappeared!

Recommended Posts

derekfleur

HELP!  My Branding section disappeared after updating Pagelines.  It now doesn't even show up in 'my sections' as it used to.  I purchased it and everything had been fine until the update.  Where can I find it again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Hi there, what update are you referring to?

Share this post


Link to post
Share on other sites
derekfleur

I tried clicking reload sections but get spinning dialog box that says 'reloading and registering sections' but nothing happens from there despite waiting 10+ minutes.  The update was from 1.1.1 to 1.1.2 I believe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

ok but what were you updating? A theme? A plugin? WordPress?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
derekfleur

Your theme, Pagelines!  I also updated Wordpress.

Share this post


Link to post
Share on other sites
derekfleur

OK it's back now after I re-uploaded the files to the theme using FTP.  However now the YELP icon is giant in one browser and not another.  How can I fix that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
derekfleur

Fixed it all myself.  I guess I knew more than I thought.  Found the icon and replaced it with a JPEG version instead of PNG and set the icon size instead of leaving it blank.  Hopefully this helps someone else!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×