Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

BlueSkyCreative

Videobox autoplay issue

Recommended Posts

Simon

pushed a fix for that today.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • communicreations
      By communicreations+
      Don't know if anyone else is having this problem, but VideoBox Plugin no longer seems to be working. All videos get replaced with a 15-second duration video that looks a little like sparks flying across a black background. I disabled all other plugins and it was still happening. So I went and tried it on a blank WordPress install on a local machine and same problem.
      The new video widget does work and appears to be the best workaround.
    • mrhinsh
      By mrhinsh+
      I have found that many of the components, especially lists, do not work in the Edge browser. 
      For example https://nkdagility.com/ has 6 video boxes that only render in Chrome and do not show in Edge.
    • jojoking
      By jojoking+
      I have to admit to being baffled.
      I'm trying to embed a video (from my WP media library) within a WP post using the videobox section shortcode.
      The shortcode section popup only allows two items to be configured - the section type, in this case videobox - and a unique id. There's no URL or other parameters such as autoplay or loop which are available within the Pagelines editor.
      Whatever I put in the unique ID makes no difference to what is shown which seems to be a default video with stars or white noise on a black background.
      I assume I need to define this ID somewhere else, or maybe WP has done it for me?
      HELP!
       
      PS This is the page source generated when a shortcode is added within the WP post editor
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_1675853156" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="1675853156" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="280414138" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/plugins/pl-section-videobox/default.mp4?r=280414138" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#280414138')[0].load(); </script> </div> </div></div></section> </div>  
      If I add a videobox section using the Pagelines page editor the page source generated includes my video:
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_udvu4uz" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="udvu4uz" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="429558737" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/uploads/2017/04/HIHWelcome.mp4?r=429558737" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#429558737')[0].load(); </script> </div> </div></div></section>  
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Hello,
      I am working with the Loops section and everything is going fairly smoothly. The one feature I am hoping to implement is the ability for the pagination/carouselt to auto-advance. For example, if there are 12 posts displaying in sets of 3 there will be 4 pages of posts (pagination). Instead of users having to click the arrow left and right is there a way to have the section autoadvnace or autoscoll?
      Thanks!
    • goingnutts
      By goingnutts+
      The section/plugin has me baffled, I hate to admit that.

      Can this be used for Youtube Videos or can it only play videos from the sites Media? I have attempted everything I can think of to get Youtube Videos to load and play, all to no avail.
×