Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dreamsight

templates saving with empty content

Recommended Posts

dreamsight

http://londonskincamouflage.co.uk/make-up-artist/

i saved a template and moved it to another page, added template, unlink, refresh and the media boxes and textboxes are there but with NO content.. i've done this about 6-7 times, readding the content each time before re-saving the template.. absolute nightmare, is this a known bug? why is this happening and how do i get round this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

update: its only when the template is unlocked that the media and text boxes become blank

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

Uncaught TypeError: Cannot read property 'getElementsByTagName' of null

getting this error in the console somewhere along the process. a further update - when the template is unlocked, and page refreshed it only remembers half of the template. the other half is empty media boxes and whatnot. but if i upload the template, then click edit on all the boxes where it shows blank upon refresh - it remembers them. if that makes sense? so thats a way around it. but i cant ask the client to do that every time they add a page. so would like a fix, no idea whats doing this. i deactivated all plugins and tried also.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

could this be a hosting issue possibly? any help here would be great... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

"Uncaught TypeError: Cannot read property 'getElementsByTagName' of null" is a red herring, this is connected to Facebook All-in-One DMS. When this plugin is deactivated the error vanishes from the console

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

This has been going on for a week now, please can someone from support have a look at this?

I need to get this last thing finished for the client and then I can bill them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

Please can someone get back to me about this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

Please can support get back to me about this?

Have I upset someone in Pagelines? Have I asked too many questions lately?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Hi, at a guess there must be something in one of the options in that template that breaks the JSON ..

It isnt easy to diagnose im afraid.

Are you using any quotes/html in any of the options contained within the template area you are saving?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

thanks for getting back to me Simon. I'll recreate it without any content and see if that's it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

I've created a new template and removed all content, there was html in a lot of text-boxes and Google iframe, etc. http://londonskincamouflage.co.uk/test2/ with the template active.

When I activate it on http://londonskincamouflage.co.uk/test/ and then unlock it the same happens. You can see the most of the Mediaboxes, the Widgetizer, Facebook All-in-One DMS, Twitter All-in-One DMS are all blank. Before unlocking it everything's fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

you are unlinking a page from the template it is link to.. the settings are linked until you unlink them.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

yes. The template is fine until I click Template Unlock, then you can see that most things blank

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

yes, because by unlinking it you are unlinking the settings too.. the settings are in the template page it is linked to

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

Simon are you saying it's right that unlocking the template will blank most (not all) of the MediaBoxes? You are wrong, or you don't understand what is happening.

We have loads of PL sites now and work from the templates a lot. We complete a page, save it as a template and use that template as the basis for the other pages. Unlocking it means we can edit what we need to for that page. Unlocking a template does not blank a mediabox and does not remove section settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

On a different PL site on the same server...

I've saved http://thelanguagelodge.co.uk/gema-casanova/ as a template. Then created http://thelanguagelodge.co.uk/test/, activated the test template and clicked TEMPLATE (UNLOCK). The mediaboxes, etc. keep their settings and I can how edit the page without changing the template.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

So this issue is either with one site, as its not doing it on both.. or the template you are using on the broken site is itself broken right?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

Yes the issue is with this site only, http://londonskincamouflage.co.uk, it's not happening on any other sites.

I've remade the template without content in the textboxes, etc. and called it Test Template.

With Test template Active the page is correct http://londonskincamouflage.co.uk/test2/

When I unlock the Test template we lose media-box, Widgetizer, Facebook All-in-One DMS and Twitter All-in-One DMS content/settings http://londonskincamouflage.co.uk/test/ 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

There must be something wrong with the original template. I really do not know what to suggest.

If its working fine will all your other sites and the site with the issue is all up to date, then something.. some setting somewhere in that site is breaking the template.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

How come it's all correct until we unlock the template and how can some of the mediaboxes keep their content after we've unlocked it? If there was a problem with the template would you expect it to be ok until unlocked?

Everything used in the Test template on http://londonskincamouflage.co.uk/test2/ is Pagelines, no third party plugins and no html content in any boxes, what settings in Pagelines could break the template?

What can I start removing from the template to test what is causing this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

Please can you tell me where I should start looking?

It'll be 3 weeks tomorrow since I posted the initial support request. My client is rapidly losing all faith in us and Pagelines

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

What can I do to sort this out?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

over 3 weeks now and no support form PL. I hope this isn't the way it's going to go, in the past you guys have always been helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

I have replied 6 times to this post as well as others, that is not 'no support'.

If you want to take this to private messages Id be happy to but really if the template you are copying from is broken, only on one site I fail to see what we can do about it, you said yourself it works fine on another site with another template. So either the two sites are running different versions, or the template on the broken site is.. broken. There is nothing software wise we can do to repair something that isnt broken.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×