Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

abuzzelli

[Solved] Site is messed up when DMS editor is turned off

Recommended Posts

abuzzelli

I'm having a strange issue with a site I'm building. I thought it might have been a server issue, so I moved it to one I know works and it's still messed up. Basically when I have the DMS editor on it looks fine, when I turn the editor off everything looks wrong and I can't re-activate the editor unless I change the theme, then re-activate the DMS theme. Any ideas why this is happening?

Screen Shot 2015-10-19 at 3.40.02 PM.png

Screen Shot 2015-10-19 at 3.40.16 PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
abuzzelli

Figured it out....it was my css. I had this in some of my selectors:

.pl-sortable-area.editor-row.ui-sortable.ui-sortable-disabled

I removed that and all is good!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi abuzelli

Thank you for informing us that the issue is now resolved we appreciate it !


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

This topic has been marked as solved and therefore closed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • MiraAdmin
      By MiraAdmin+
      Looking for some help on a recently developed issue. Editor will not load. 
      Theme:  DMS2
      Error from:  Chrome - Inspector - console view
      Error message: Refused to execute script from 'http://xxxx.xxx/wp-content/themes/dms/dms/editor/js/gettext.js/?ver=4.9.7' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.
      Occurs on all sites on same server. 
      WP versions to 4.9.5, 4.9.6, 4.9.7 = same behavior. Worked properly on these same versions until 07/04/2018.
      No new plugins. Isolating plugins offers same behavior. 
      Server vendor reports no changes, patches, etc. 
      Server re-starts no impact.  

      Thank you. 
    • Tom
      By Tom
      Hi, I desperatly need some help fixing the DMS editor. It's not loading at all en gets stuck at 'Oops there may be an issue loading.'
      I'm able to find this two warnings in chrome:
       
      www.studiekeuzemaken.nl/:4607 Uncaught SyntaxError: Invalid or unexpected token
      pl.editor.js:740 Uncaught TypeError: Cannot read property 'lang' of undefined
          at Object.reloadConfig (pl.editor.js:740)
          at Object.startUp (pl.editor.js:72)
          at HTMLDocument.<anonymous> (pl.editor.js:10)
          at i (jquery.js:2)
          at Object.fireWith [as resolveWith] (jquery.js:2)
          at Function.ready (jquery.js:2)
          at HTMLDocument.K (jquery.js:2)
       
      When I dug into the first warning a little deeper (line 4607)I found out that there is a typo in a css that's causing the SyntaxError. Because the css is placed within a textbox and the editor is not loading I'm not able to fix this.

      What can I do?

      Please help!

      - Tom
       
       
       
    • werdnags
      By werdnags+
      Hi Folk,
      Can anyone help me please.  On a page on my site I placed an 'embed section' and inserted code from the Eviivo Booking system that seems to call scripts from their site.  After doing the PL5 editors will not load so I can't edit anything.  Is there anyway of disabling the section so I don;t have to rebuild the page?
      Thanks.
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Please see screenshot. I think it should be self-explanatory.

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

×