Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dreamsight

Style missing but only when logged in

Recommended Posts

dreamsight

hello

old url: http://37.187.145.213/~premierbasements

NEW url: http://test.premierbasements.co.uk/


site was under test URL, set up DNS Records for new URL (site on the same server) 

front page is okay, but every other page looks like it's missing it's style - but only when im logged in? 

when logged out the pages seem fine, but only when logged in does it display as if its missing the style. is this a problem within DMS on the move over? any thoughts on what, worried if i download JSON and reinstall DMS the problem may still be there or i potentially lose data.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

All look fine to me, were you using a cache plugin?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

All look fine to me, were you using a cache plugin?

i did say 'when im logged in' quite a few times there, unless you were able to somehow log-in?

Untitled-2.jpg

thats what im seeing on all pages except for home

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

oh damn sorry, i read it the wrong way round, pre coffee stage.

Have you tried clicking SAVE in wp-admin? either save a post or click the dms save button to regenerate the css.

Any custom less?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

no problem bud. i've tried updating the wordpress page edit, and publishing the DMS editor on the homepage where it still works. the custom CSS is there in the dms editor. 

i've updated all the URL's using Blue Velvet URL's aswell..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Well if you want me to login and have a look, send me a login via PM

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Looks ok to me logged in, using /lighting/ page as a test, editor opens fine all css is there.

Try clearing broswer caches.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

okay, click on lighting again, and hit refresh - and it should display like the screen capture above. for some reason it looks okay on first load, but once refreshed it loses styling

 

browsers + pagelines caches are clear

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Certainly strange one that.

Have you tried deactivating plugins to see if there is something taking overt the uploads folder?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

hey simon, i deactivated all plugins, hit refresh a bunch of times and nothing has changed - doesnt seem to be a plugin issue

Share this post


Link to post
Share on other sites
dreamsight

issue appears to have fixed itself, could possibly have been a hosting issue. thanks for looking anyway @Simon

Share this post


Link to post
Share on other sites

×