Jump to content
  • Similar Content

    • Adrian D Zussino
      By Adrian D Zussino
    • fancoder
    • dougalperman
      By dougalperman+
      Hi there,
      I'm a big fan of Pagelines, and have been for years.
      I'm trying to control the size of video embeds and having some difficulty. I see that I can just paste the Vimeo video URL into the post and an embed widget will automatically appear, which is great. But the embed box created is much taller that the video (689 x 1000 pixels) so the content sits in the middle of a tall black box, which looks awkward.
      I tried using the full iFrame embed code from Vimeo, which solved the disproportionate embed frame size (or aspect ratio) issue, but despite specifying the dimensions I want (690 x 388), the videos displayed on the post are sized at 300 x 150 pixels.
      I can't work out how to change either.
      I'm using the latest version of Pagelines Framework (Pro) with the Agency them.
      Any help or advice very much appreciated.
      Thanks,
      Dougal
    • SaschaM
      By SaschaM+
      Hello,
      sorry. i got a problem on my site i can not fix myself, would be nice somebody can help.
      I use:
      - Platform 5 (latest) Pro
      - Pagelines Framework (latest for Platform 5)
      - keycdn (cdn enabler, cache enabler und optimus WebP)
      - my site:  example
      Problem:
      The background image i use in the Impulse Section is not beeing replaced automatically if i specify a CDN Url. I need to put in the cdn url to the image manually. Why?
      If you look in the button of the the side you see post grid section, where i have no problems. You also see there WebP Images working.
      Now i can not really use the direct cdn url for the impulse background image, cause i want to benefit there from WebP Image also in the background as it works in post grid section.
      How does it works with Impulse? The webP image for the background is ready to use.
      Thank you.
       
       
       
       
       
       
       
       
    • micstepl
      By micstepl+
      I would like isolatedly make this post, since it ist obviously not recogniced in other posts.
      "full with" isn´t really "full width"
      Settings
      in "Settings" > "Layout / Nav" > "Content With" if setting is 100% BUG: there is still some "Padding" to the right & left of the page See image attached.
      Your seem to handle this differntly depending on section (eg. Hero)

×