Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

fancoder

Sections will not update

Recommended Posts

fancoder

I have been trying unsuccessfully to change the content on a section I created several months ago by adding different content. When I publish and refresh the page nothing changes. Any ideas on how to rectify this would be appreaciated. the Site in question is http://Unication.org thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi fancorder

You need update your version of DMS. The fix was added a couple of versions ago for WordPress updated jQuery files.

http://forum.pagelines.com/topic/33719-dms2-latest-version-and-release-notes-22/

Install the PageLines Updater plugin, it will be in your account area as a download at https://www.pagelines.com/my-account/

Install, activate then configure it using your DMS2 key and email address, you will then get auto updates.

You can always download the DMS2 zip from your members area and update the theme manually too.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
fancoder

That was the first thing I did when this first happened. I updated to the latest DMS and installed the updated updater as well and I was surprised when it did not fix the issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi fancoder

Please, you can deactivate all non DMS plugin and you see if the issue is resolved.

 


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
fancoder

Thanks Batman all is well again. Much Appreciated! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

No problem, I´m glad to help you !


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • elementalkites
      By elementalkites+
      Good evening. I am attempting to use the Impulse section on a page I am working on (https://dev.elementalkites.com). The tool seems to have the ability to overlay a logo on top of the slider images but in my case it isn't working, even though I have added the logo file and given it a height to display at. I have attached a screenshot for reference. Any help would be appreciated.
       
       
    • jojoking
      By jojoking+
      I have to admit to being baffled.
      I'm trying to embed a video (from my WP media library) within a WP post using the videobox section shortcode.
      The shortcode section popup only allows two items to be configured - the section type, in this case videobox - and a unique id. There's no URL or other parameters such as autoplay or loop which are available within the Pagelines editor.
      Whatever I put in the unique ID makes no difference to what is shown which seems to be a default video with stars or white noise on a black background.
      I assume I need to define this ID somewhere else, or maybe WP has done it for me?
      HELP!
       
      PS This is the page source generated when a shortcode is added within the WP post editor
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_1675853156" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="1675853156" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="280414138" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/plugins/pl-section-videobox/default.mp4?r=280414138" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#280414138')[0].load(); </script> </div> </div></div></section> </div>  
      If I add a videobox section using the Pagelines page editor the page source generated includes my video:
      <!-- VideoBox | Section --> <section id="videobox_udvu4uz" class="pl-sn pl-col-sm-12 pl-col-sm-offset-0 pl-sn-videobox" data-object="PL_VideoBox" data-clone="udvu4uz" data-level="0"><div class="pl-sn-wrap"><div class="pl-sn-pad fix" data-bind="pledit: true" > <div class="video-highlight"><h3 class="video-title" data-bind="pltext: vb_title"></h3></div> <div class="pl-video-box" data-bind="plcallback: { vb_autoplay: vb_autoplay(), vb_loop: vb_loop(), vb_controls: vb_controls(), vb_video: vb_video()}" data-callback="videobox"> <video id="429558737" autoplay loop > <source src="https://www.handinhandmanchester.org.uk/wp-content/uploads/2017/04/HIHWelcome.mp4?r=429558737" type="video/mp4" /> No browser html5 video. </video> <script> jQuery('#429558737')[0].load(); </script> </div> </div></div></section>  
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Hi,
      I am having an issue with the Lax sections on Platform 5. I can embed a widget or text box into a Lax section which is really neat, but the image in the background (the parallax image) seems to get stretched and doesn't scale in an attractive way.  For example, the page http://ed6.61e.myftpupload.com/#clients has a parallax section with a woman's face  and I thought is would scale as the browser window gets smaller but the zoom-level never changes. Also, the amount of parallax shift seems more dramatic than what we want. I thought that if I uploaded a shorter image it would scan/scroll less since the height from the image's top to bottom would be less. However, that doesn't seem to have any effect and I am at a loss of how to properly control the way the image is displayed within that box. Any thoughts, tips, or suggestions to get me pointed in the right direction?
      Thanks so much for the help!
    • PierreFF
      By PierreFF+
      Hello Everyone, 
      I think this one is for the pagelines team. 
      I have some trouble with the Adventure section plugin https://www.pagelines.com/product/pl-section-adventure/ that doesn't seem to load in any of the three websites I run using pagelines. 
      I do the setup via the extend platform as usual. It tells me that the plugin is installed and activated but unfortunately it doesn't appear on the page editor.
      I have just tried it consecutively with three websites I own with the same result.
      My intention was to use it with this website: http://launchpadweekend.foundersofthefuture.co/ (free version)
      And I also tried with this website http://foundersofthefuture.co/ (pro license) and this one http://ffactor.me/ (free version). And I have the same problem with each. 
      I would love to see how I could solve this issue. 
      Thanks a lot. 
      Pierre
       
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      What is the right/best way to make a one-page website with PL5? The framework seems to hardcode section IDs without any possibility of changing them. Scrolling to a page section requires the link to use the section ID, ie <a href="#<section_ID>">...</a>. I don't see myself hardcoding weird section IDs in there as this will show up in the address bar.
      Please advise, thanks!
×