Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

21thirteen

Missing Header Region HELP!!!

Recommended Posts

21thirteen

We're using DMS2 to create the site http://particlesplus.com.

The latest versions of DMS2 and WP are installed.

We cloned the site using ManageWP and worked on it on our development server online, then cloned it back to particlesplus.com. (We've done this before with no problem).

The Header region is now missing.

Strangely enough, it can be seen in Chrome if you are logged in to wp-admin, both in preview mode and not, but if you log out, or look at the site in any other browser, the Header region is missing (it has a Media Box in it with links to the Chinese and Japanese versions of the site).

Even more strange, I decided to try to disable and then re-enable the Header region in Site Settings/Advanced. The Header region was not disabled. I checked the disable box and refreshed the page, then when i tried to uncheck it, every time I refreshed it would be checked again. I finally managed to uncheck it after 6 or 8 tries. The same thing is going on with the Enable Debug checkbox. I checked it and I can't uncheck it now, but when I click on the "Click here" link for Debug Info, it says "WordPress Debug Disabled".

I've attached screenshots.

The client is understandably upset. Help would be GREATLY appreciated!

Thank you,

Perry Yeldham
21Thirteen Design

chrome-preview-mode-signedin.jpg

chrome-signedout.jpg

chrome-edit-mode-signedin.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

As far as I can tell, your issue is related to your custom CSS. If I remove the custom CSS you have added, the flags appear. Therefore, you're going to need to review your custom CSS.

https://cloudup.com/cuMSX1jW4Be


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
21thirteen

Yes, Danny - thank you - that's what I would have thought except that the CSS was exactly the same in the cloned site and worked fine, then when I cloned it back to the live site it didn't.

The really strange things, though were:

1) The inability to enable or disable the Header Region

2) After having done nothing, everything was back to normal again today when looking at the site - it reverted after a period of time to the way it was supposed to be.

I appreciate the time you took to look into it for me. Any thoughts on the strangeness? A caching thing?...

Perry

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Perry,

1. You can disable the Fixed, Header and Footer regions. Simply goto DMS Toolbar > Site Settings > Advanced and check the box.

2. Not sure. If things start to change without any input from you, then it does sound like a caching issue. If you have any cache plugin installed, then I would contact your web host provider.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Paul
      By Paul+
      I was surprised to see I had no menu today - out of the blue - its actually moved to the bottom of the page!  After hours of fiddling and disabling every single plugin, leaving just plagelines the issue is still present.  See video for a basic text box - I moved it into the head and it jumps to the bottom and shows just above the footer but below the main content.  I have a temp fix by placing the menu into the first row on the main content but it does mean other than my home page, all other pages have no menu.  A quick fix is very urgent for this bug.
      https://thelaptopfixers.com
       
       
    • russe-intensif
      By russe-intensif+
      Hi team,
      checking my site today, i'm surprised to see my MegaNav all in bottom of the pages, while it's in header.
      After getting to change it in couple of pages onto Template part (too time consuming !), i'm desperate and ask you for help :-)
      apprendre-le-russe-avec-ania.fr
      Thank you in advance !

    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Hello,
      I have an older site that was built using PageLines several years ago (prior to the release of DMS). I wanted to leverage some of the power of your new PL5 plugin but the theme prevents be from adding any generated custom sidebars to the theme (through the drag and drop interface) and does not allow me to add any PL5 sections/containers/etc to the header or footer. Is there any way to easily override that or am I stuck only using PL5 in the content areas of the site?
      Thanks so much for the help!
    • JP
      By JP+
      Hello,
      How can you set the translations with platform5, the parts that are not in pages or posts? Texts and images…
    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      hi all, I have some trouble using PL5 on my site. 
      I used plugins for event calendar (event on) and plugin (timetable responsive scheduler for WP) for schedule (classes) in the gym.
      The problem is, that post from this 2 plugins are shown without menu in header and footer. (I setup header and footer) in the page editor for all type of page. 
      When I create a lesson, it creates posts with slug (I have a slug "lekce" & event for events).
      I try to edit the post with PL editor, but editor is not opening on the post.

      Do you have some idea where should be some problem? Thanx so much.
      here are links for the sites :
      site with schedule :
      http://www.myfit.cz/rozvrh/
      site of one of the class (pilates)
      http://www.myfit.cz/lekce/pilates/
      site with calendar :
      http://www.myfit.cz/kalendar/
      7 side with one event from the calendar :
      http://www.myfit.cz/event/pilates-instruktor-akreditovana-licence/?ri=1
      when I have my site on DMS2 it was working :-(
       
       
×