Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

paulweller84

Custom Sections Not Loading

Recommended Posts

paulweller84

Hi,

I'm dropping custom sections into my pages but on refresh they're not there. I've had this happen many times while building my site but now it's happening every single time. I've recorded a video of it happening if that helps.

http://recordit.co/j5r1r5O6pp

Any suggestions?

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulweller84

Just tried that. Now, when I refresh the canvas area has appeared which is linked to the Custom Section, however there is still no content inside the area.

Share this post


Link to post
Share on other sites
morrisjohnc

This is happening to me as well. No changes in the header stick. It used to fail 4/5 times, but would work on the 5th try. Not anymore. It never works.

I use the Bespoke theme, and the custom Glancer section can't be edited or customized. Same thing with the feature slider section.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

When you say custom sections are you referring to ones saved via a Canvas section or ones you have coded yourself?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulweller84

The one in question is a canvas section with a text box and a media box. Inside the text box is some CSS. I saved the canvas section via the button in the top left and as you can see on the video I'm dragging it from my custom sections menu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

What do you mean inside the TextBox is some CSS?

Can you provide a link to the site in question please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulweller84

The site is meslertraining.com. I can't show you the section I'm talking about as it won't stay on the page re: the original problem.

Inside the text box is some online CSS styled text

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulweller84

*inline (not online)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

As you have saved this section, is it anywhere else on your site?

If not, send me a PM with the following info:

  • A link to this topic, so I know what the PM is regarding.
  • A link to the site in question with your admin username/password
  • Make sure all plugins have been disabled.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×