Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lisa Haran

issue with @fontface

Recommended Posts

Lisa Haran

Hi,

I have added one new font with three variation to my custom CSS.

The 'brandon_grotesque_regularRg' works fine on the body, BUT when I apply the following font variation to H1, H2 it won't work

h1, h2, h3, h4 { font-family: 'brandon_grotesquebold'; font-weight: normal;}

I generated the kit on font squirrel. I wonder do I have to add some js to make additional fonts work?

All fonts are ftp to the correct path, and I have checked them individually and they all work, so no files are corrupt.

 

@font-face {
    font-family: 'brandon_grotesque_regularRg';
    src: url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_reg-webfont.eot');
    src: url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_reg-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_reg-webfont.woff2') format('woff2'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_reg-webfont.woff') format('woff'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_reg-webfont.ttf') format('truetype'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_reg-webfont.svg#brandon_grotesque_regularRg') format('svg');
    font-weight: normal;
    font-style: normal;

}


@font-face {
    font-family: 'brandon_grotesquemedium';
    src: url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_med-webfont.eot');
    src: url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_med-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_med-webfont.woff2') format('woff2'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_med-webfont.woff') format('woff'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_med-webfont.ttf') format('truetype'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_med-webfont.svg#brandon_grotesquemedium') format('svg');
    font-weight: normal;
    font-style: normal;

}

@font-face {
    font-family: 'brandon_grotesquebold';
    src: url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_bld-webfont.eot');
    src: url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_bld-webfont.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_bld-webfont.woff2') format('woff2'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_bld-webfont.woff') format('woff'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_bld-webfont.ttf') format('truetype'),
         url('http://iloveoffset.flywheelsites.com/wp-content/fonts/brandon_bld-webfont.svg#brandon_grotesquebold') format('svg');
    font-weight: normal;
    font-style: normal;

}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lisa Haran

i managed to resolve this, I had to change the permissions on each font file viv ftp

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • jaithai
      By jaithai+
      Unable to attach an image that's already been uploaded.
      When attempting to upload one from scratch, it gives me the error seen in the screenshot. As you can see by the Chrome Inspector, I receive a 400 error.
       

    • stijnxo
      By stijnxo+
      Ik like to use the following Plug-in in my DMS Theme, but can' get it to work. My DMS Editor is not loading anymore if I paste this short code in a page, textbox or mediabox: [wpdatatable id=1]
      Plug-in: WPDataTables Plug-in 
      Shortcode:  [wpdatatable id=1]
      Website: http://gentleclinics.nl/prijslijst-heren/

      Anyone experience with this plug-in and DMS.
    • foxwatson
      By foxwatson+
      I recently downloaded the latest DMS2 update. Since the download, I lost front end ability to update. Any suggestions would be appreciated.  
    • Justin Taylor
      By Justin Taylor
      I originally purchased, I believe, a 3 site licence for DMS2. The new account interface does not reveal any of this information.
      How do I know how many licences I am entitled to? How do I reset one for a new website? All it says now is that I don't have any Pro licences?
    • HenryMote
      By HenryMote
      Hi guys,
       
      I have DMS and the maps isnt working. Here's the link to the site where you can see the error .http://plumb-now.co.uk/
       
      Thanks for your help!
       
×