Jump to content
  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
       
       
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
      https://staging2.imetropol.com/
    • stebac
      By stebac+
      Hello.
      I am attempting to create a site in a staging environment before i push it live.
      I created a subdomain so the URL contained the word staging:
      http://www.advancecounsellingandtherapy.org.uk/staging/
      But when i activated my account it has used a token.
      I have clearly not done this correctly so i am hoping you can give me some pointers on how to achieve this and not use up tokens .
      Thank you in advance.
       
       
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I'm using the following typography configuration in Pagelines Settings:
      <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans" rel="stylesheet">
      font-family: 'Open Sans', sans-serif;
      But Lato is still being loaded according to Google Page Speed. Do you know how I can prevent Lato from being loaded if I'm not using it?
      Thanks
      Michael
    • David Shelton
      By David Shelton+
      I use Adobe's Fonts.com for specific branded fonts for our site, and it's working nicely on Chrome and Firefox. However, the fonts all default in Safari. Is there anything I need to look at?
      http://madeintheshadeblindsfranchising.com
    • nandorj78
      By nandorj78+
      How would I change font styles (type, color, face...) for post titles only using PL5?
×