Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JudithKlinger

Staging a Siet

Recommended Posts

JudithKlinger

I'm currently staging a site: http://www.staging1.w-edigest.org/?page_id=84&preview=true

I couldn't get the fonts to 'take' on the Site Settings > Typography page and then found this message in the Google developer view: Font from origin 'http://www.w-edigest.org' has been blocked from loading by Cross-Origin Resource Sharing policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource. Origin 'http://www.staging1.w-edigest.org' is therefore not allowed access.

How & where do I fix this? 

 

Thank you! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
JudithKlinger

Thanks Danny. Check with my host now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
       
       
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
      https://staging2.imetropol.com/
    • stebac
      By stebac+
      Hello.
      I am attempting to create a site in a staging environment before i push it live.
      I created a subdomain so the URL contained the word staging:
      http://www.advancecounsellingandtherapy.org.uk/staging/
      But when i activated my account it has used a token.
      I have clearly not done this correctly so i am hoping you can give me some pointers on how to achieve this and not use up tokens .
      Thank you in advance.
       
       
    • Michael Kummer
      By Michael Kummer+
      Hi guys!
      I'm using the following typography configuration in Pagelines Settings:
      <link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans" rel="stylesheet">
      font-family: 'Open Sans', sans-serif;
      But Lato is still being loaded according to Google Page Speed. Do you know how I can prevent Lato from being loaded if I'm not using it?
      Thanks
      Michael
    • David Shelton
      By David Shelton+
      I use Adobe's Fonts.com for specific branded fonts for our site, and it's working nicely on Chrome and Firefox. However, the fonts all default in Safari. Is there anything I need to look at?
      http://madeintheshadeblindsfranchising.com
    • nandorj78
      By nandorj78+
      How would I change font styles (type, color, face...) for post titles only using PL5?
×