Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

arcangel

Problems when page loading on handheld devices

Recommended Posts

arcangel

Hi

I hope someone can help I have built a landing page for my client using Pagelines DMS.

http://inspire.arcangel.com/landing-page/

At the bottom of the page there are some flags each opens a different modal with a 'RightSignature' contract within an Iframe.

All works fine on a desktop, but for some reason when trying to go to the landing page on a handheld device it starts loading the page then all of a sudden it loads up a page displaying one of the contracts instead.

Does anyone know what could be causing this? or think of a solution?

Many thanks

Lee

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Jesper
      By Jesper+
      Is there a way to create modal popups? It was possible ind DMS2
    • yemoonyah
      By yemoonyah+
      Hi,
       
      I created a modal with a registration form inside (using the Pagelines modal shortcodes).
       
      On top of the form and right before the submit button there are huge white spaces that I can't seem to get rid of. I tried using Chrome Developer tools but I just can't figure out what is going on and how to fix it.
       
      It's not an issue with the S2member registration form because outside the modal it works fine.
       
      http://CreativeWebBiz.com/challenge 
       
      (click on 'I'm in" button to open the modal)
       
       
      Pagelines, WP and all plugins are up to date
      Host: WP Engine
       
       
      Any suggestions?
       
      Thanks
      Yamile
    • ketri
      By ketri
      Hi!

      When I insert a youtube-embed inside a modal, it won't work. I tried to have:
       
       <div class=" fitvids">         <iframe  src="//www.youtube.com/embed/88NV75YRAnc?&iv_load_policy=3&theme=light&color=red&rel=0&showinfo=0&autohide=1&enablejsapi=1" frameborder="0"  allowfullscreen></iframe>       </div> But that won't work on mobile either.

      Thank you!
       
    • ketri
      By ketri
      https://www.dropbox.com/s/6eszqbgciqumxre/Screenshot%202014-08-15%2012.41.48.png
      If I'm using custom fonts (like typekit) I'll need to override these here also...

      Thank you very much!
    • ketri
      By ketri
      Hi

      You can see my problem here: https://www.dropbox.com/s/0t0fe6itgceorbx/Screenshot%202014-08-15%2012.07.57.png

      So I have a modal. And even though it's invisible it's still there and blocks call to action buttons. 
       
      I've inserted the modal in my functions.php useing pagelines_before_site -hook: 
      add_action('pagelines_before_site', 'beforeSite');     function beforeSite() { ?> <!-- Modal --> <div class="modal fade" id="modaali" tabindex="-1" role="dialog" aria-labelledby="myModalLabel" aria-hidden="true">   <div class="modal-dialog">     <div class="modal-content">       <div class="modal-header">         <button type="button" class="close" data-dismiss="modal"><span aria-hidden="true">×</span><!--<span class="sr-only">Sulje</span>--></button>         <h4 class="modal-title" id="myModalLabel">Ensimmäinen askel otettu!</h4>       </div>       <div class="modal-body"> <p class="leadi center">Jätä sähköpostisi tai puhelinnumerosi niin katsomme yhdessä kuinka Bitcoin voisi hyödyttää liiketoimintaasi.</p> <?php echo do_shortcode( '[contact-form-7 id="44" title="Ei otsikkoa"]' ); ?>       </div>    <!--   <div class="modal-footer">         <button type="button" class="btn btn-default" data-dismiss="modal">Close</button>       </div>-->     </div>   </div> </div>     <?php } Is this how the modal should be working or is there a bug somewhere?
      Could you give me a step-by-step instruction on how to use the modal so it's not there when it's hidden?

      The site is not visible since I don't want to release a version where users cannot use the CTA, but I will if it's necessary for debuging.

      Thank you!
       
×