Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ivlevms

Unable to create new template.

Recommended Posts

ivlevms

I am trying to create a new template. It turns out the template without a name, which I can not use.

1. I turned off all plugins
2. Code not used

I do not understand what could be the problem. help

PS
Sorry for my English

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi ivlevms

Please, you can take a look to this

http://www.pagelines.com/docs/dms/

Go to

Visual Editor > Create A Template

 


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
ivlevms

Create as shown in the documentation. The template does not work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you record your issue so we can see exactly what is happening.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ivlevms

You can help sort out the problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you provide a link to the site in question please. Also, in the video you highlight a templates name, what does that say?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ivlevms

website — https://qardbox.ru/lending/

In the video, I wrote the name of the template «NEW». It created without «NO NAME», and it is not working. Pressing LOAD nothing happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you send me a PM on the forums, with the following info please.

A link to this topic so I know what the PM is regarding
A link to the site in question
Your admin username and password
Make sure all plugins are disable and all custom code has been removed.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

In my reply to your PM I asked for you to disable all active plugins, when I logged they're still active and your site still has the SSL enabled. Please remove before I can check the creation of templates.

I have also just this moment attempted to login to your site again and the user credentials you provided no longer appear to work.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×