Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oskarand

Change theme to DMS - blank

Recommended Posts

oskarand

Hi guys,

I am trying to change theme in one of my websites to DMS2 but when I do the new page comes out blank. I updated the plug ins before.

Could it be that my DMS2 is not the latest? I bought it in March 2014. Is there updates after this? If so, how can I download the latest version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
oskarand

So to be more clear:

- this is the website: www.dubaiguide.nu

- it currently runs on pageline pro theme

- I updated all the plugins and wp. Next I went to themes and uploaded DMS and tried to activiate it. Then I got white screen of death... to get back to normal I had to log in with FTP and deleate the DMS theme folder and back to square one.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

A WSOD (White screen of death) usually points to a PHP error. Therefore, can you please edit the wp-config.php files WP_DEBUG and set it from false to true like so:

define( 'WP_DEBUG', true );

Then enable DMS Framework again, now on the WSOD you should see a PHP error, please copy and paste that error into your reply to this topic.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
oskarand

Hi Danny,

Got this:

"Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /hsphere/local/home/oskarand/dubaiguide.nu/wp-content/plugins/dd-formmailer/dd-formmailer.php on line 2404 Notice: Constant WJG_url already defined in /hsphere/local/home/oskarand/dubaiguide.nu/wp-content/plugins/wordpress-gallery/wordpress-gallery.php on line 24 Fatal error: Cannot redeclare class EditorStoreFront in /hsphere/local/home/oskarand/dubaiguide.nu/wp-content/themes/dms/dms/editor/editor.api.php on line 7 "

So shall I deconnect all the plugins before I do the change? Can I after connect them again or does the plug ins cause problems with DMS?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

According to those errors, your issue is being caused by two plugins you have installed which are WordPress-Gallery and dd-Formmailer. I recommend disabling these plugins and see if this resolves your issue. As both errors are related to plugins and not DMS.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×