Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

burgerr

Fatal error when trying to get in the dashboard

Recommended Posts

burgerr

I get this message on all site after installing the latest version of DMS

 

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/burger23/domains/dedura.org/public_html/wp-content/themes/dms/editor/editor.api.php on line 46

 

Anyone any suggestions to help get my clients of my back?

 

Regards,

Rutger

Share this post


Link to post
Share on other sites
burgerr

After deleting the pro plugins from pagelines the site was accessible again. The latest update seems to loop indefinately

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you send me a PM with the following information:

 

1. A link to this topic.

2. A link to the site in question

3. Your admin username/password

4. Make sure all plugins are disabled.

 

Then I can login and take a closer look.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

I have replied to your PM, you're going to need to contact your web host provider.

 

However, I have looked at your site when logged in and I am unable to see that error. Also, you have a notification to update to 2.1.9.3 which I recommend you do.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • MiraAdmin
      By MiraAdmin+
      Looking for some help on a recently developed issue. Editor will not load. 
      Theme:  DMS2
      Error from:  Chrome - Inspector - console view
      Error message: Refused to execute script from 'http://xxxx.xxx/wp-content/themes/dms/dms/editor/js/gettext.js/?ver=4.9.7' because its MIME type ('text/html') is not executable, and strict MIME type checking is enabled.
      Occurs on all sites on same server. 
      WP versions to 4.9.5, 4.9.6, 4.9.7 = same behavior. Worked properly on these same versions until 07/04/2018.
      No new plugins. Isolating plugins offers same behavior. 
      Server vendor reports no changes, patches, etc. 
      Server re-starts no impact.  

      Thank you. 
    • romanondrasek
      By romanondrasek+
      Hi, I just found that my site is not working - nothing to see what I have activated PL5 tap late (just white screen :-() , I can open just admin site . I tried to activate different template (tventy seventeen) and was working , but not with PL5. 
      could you pls let me know what is the problem ASAP 
       
      the site is : www.myfit.cz
      than you so much
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I have a staging site up that I have been working on, and tonight was having PL5 account connection issues:
       
       
      I refreshed, didn't work, so I followed instructions and disconnected and clicked connect to get a new token, and got white screen with the following php error:
      Can someone tell me what I'm doing wrong?  
      https://staging2.imetropol.com/
    • JawDesigns
      By JawDesigns
      Hi everyone,
      Flywheel have reported errors on my clients site 'www.racewaredirect.co.uk' and it's not loading. Can someone please provide some information on how to fix this? The site has never experienced these issues before.
      Thanks,
      James Wilson
    • bnapoli
      By bnapoli+
      On my site www.modishmel.com I'm seeing the "blog post title" within the "pins" plugin section breaking words into multiple lines. See screenshot attached.
      Only seeing it in Firefox. Can you help?

×