Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JayB

Spacing between boxes

Recommended Posts

JayB

Site: http://www.rurapp.com/logisitcs-management/

Version: updated to current versions

 

I have on the page above columns containing media-boxes with content. The custom styles is:

 
.my-grey-area {
    background-color: #E0E0E0;
    color: black;
  border-radius: 25px;
 
The problem is that there is no spacing vertically between the boxes. IS there a way to add padding so that the boxes are not touching vertically on the page?
 
Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi JayB

Please, you can try with

 

body .pl-area .pl-section {

margin-bottom: 10px;

}

Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
JayB

Spot on. Worked like a charm.

 

Thanks!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
JayB

I noticed however, as a result, it messes up my media boxes in the request demo on the same page. Is there a way to vertical center align media boxes in column widgets?

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
JayB

In fact I noticed it added padding to everything on every page for every component.  Is there a way to focus the margin just for those custom boxes or at least have a way to target CSS to just one page?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

The issue is you have is that you have used the title field in the Column section. What I would suggest is you remove the text you have added to the title field on the columns and use a HTML in the MediaBox instead. Then you will be able to have a gap between the boxes.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

Hi, 

You could also add a custom class to all of the columns something like:

 

 

my-gap    in the custom class area of the column

 

and this in the css

 

.my-gap {

margin-top: 1%;

margin-bottom: 1%;

}


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
JayB

Thanks for the support. I used both comments to solve the issue. Once I was able to move the header to mediabox I was able to apply custom css to add margin to column.

 

Thanks again!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×