Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Willem

sub menu on mobile device

Recommended Posts

Willem

I use three menu's:

 

  1. One main menu which is attached to the Navi.
  2. Two sub menu's shown by NavBar in the main content area. [to show a few selected categories]

 

This works well on a desktop and on an ipad in landscape position.

 

On an ipad in portrait postion or an iphone [i guess anything smaller than ipad landscape position] the NavBar does not show the submenu, but the main menu. 

 

Why does it show suddenly another menu?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

The mobile menu doesn't support child or sub menus. Therefore, you want to configure your mobile menu options in DMS Toolbar > Site Options > Layout and Nav. Primary menu is used for your main menu items and secondary is used less import menu items or sub menu items.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Liv Kundalini
      By Liv Kundalini+
      Hi -
      Pulling my hair out over here, and would love an assist!
      Site I am building, http://www.livkundalini.com/home, has a problem with the submenu items in the nav not appearing. 
      If anyone wants to see what the Nav should look like, feel free to look in the footer on the left hand side.
      Have tried disabling Pagelines and using the twentyseventeen theme, but problem persists.
      Saw this error (pasted at the bottom of this post) displaying in the inspector, and saw discussion of Jetpack potentially being a culprit. Disabled Jetpack, but the problem persists.
      Had the hosting company even flush the server-side cache, but no avail.
      Any thoughts? Please? It's the only thing keeping me from launching this site!
      Many Thanks,
      Todd
       
      WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403   O @ (index):7
    • russe-intensif
      By russe-intensif+
      Hi team,
      checking my site today, i'm surprised to see my MegaNav all in bottom of the pages, while it's in header.
      After getting to change it in couple of pages onto Template part (too time consuming !), i'm desperate and ask you for help :-)
      apprendre-le-russe-avec-ania.fr
      Thank you in advance !

    • dwpoyner
      By dwpoyner+
      Not sure exactly what is causing the issue. For some reason, why you view my site on mobile, the menu does not show up. It will pop up, but it is black. You can check it out here: http://dev.caryfbc.org. I'm also attaching a screenshot where I shrunk my browser down. Any suggestions?

×