Jump to content


This topic is now archived and is closed to further replies.


How to make Site Background Image appear on Page

Recommended Posts


I'm having problems defining one repeating background image to show across all my regions.


This is what I did:

I've defined a background image in the "Site Settings" --> "Color & BG".

Despite this, why does my page show a solid background instead?

See this: http://screencast.com/t/59DKUthL


The Fixed Region's options offer the possibility to specify background options as well.

I specified "No background" as a Background Theme, assuming that this would take the default site settings instead.

See this: http://screencast.com/t/FRYzWOxqGM2N

I tried selecting other Background Theme settings, but none of them produced the intended result.


Please help.


Share this post

Link to post
Share on other sites

If you want to display the background image you will need to use Boxed Layout mode in Layout settings.

Please search our forums, before posting!

Share this post

Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • SaschaM
      By SaschaM+
      sorry. i got a problem on my site i can not fix myself, would be nice somebody can help.
      I use:
      - Platform 5 (latest) Pro
      - Pagelines Framework (latest for Platform 5)
      - keycdn (cdn enabler, cache enabler und optimus WebP)
      - my site:  example
      The background image i use in the Impulse Section is not beeing replaced automatically if i specify a CDN Url. I need to put in the cdn url to the image manually. Why?
      If you look in the button of the the side you see post grid section, where i have no problems. You also see there WebP Images working.
      Now i can not really use the direct cdn url for the impulse background image, cause i want to benefit there from WebP Image also in the background as it works in post grid section.
      How does it works with Impulse? The webP image for the background is ready to use.
      Thank you.
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!