Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bjs198

Changed Wordpress domain to www and DMS/Fontawesome icons have gone

Recommended Posts

bjs198

Hey team,

 

I just changed a Wordpress site address from http:// to http://www. (DNS already setup for www a few years back but never needed to use it until recently) and now I'm not seeing any DMS icons on the editing panel (arrows etc) or fontawesome icons that I've referred to.

 

Check it out here, the sub navigation Navi under the header is missing the fontawesome icons: http://www.istianjin.org

 

I literally have no idea how to fix this!! Reinstall DMS2 maybe?

 

Cheers

 

Barney

Share this post


Link to post
Share on other sites
bjs198

Fixed it :) Went to DMS Site Settings and clicked 'Clear all CSS/LESS cached data'. Refresh and all good!

 

Closing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • mtaus
      By mtaus+
      Just did a clean install of Platform 5 at myedadvisor.com and the icons in Pagelines are not displaying (screenshot attached).

    • tforasiepi
      By tforasiepi+
      I'm taking a site out of development and putting it online.  I need a little help with the Framework 5 interface and icon links because they are not converting to the new URL.  The site is in a sub-folder and I followed the WordPress docs, like I usually do, about Giving Wordpress Its Own Directory . i.e.
      In Settings>General>Site Address changed it to the final URL Copied the index.php and .htaccess files to the root folder Edited the index.php to point to the subfolder and saved the file Now the site is up and running and I can still edit the theme in the Dashboard but the Framework 5 front end interface does not load on each page at the top.  In addition, the Social Media icons, slider icons, etc... don't show up.  However, they are linking to their destinations correctly.  I feel like I can missing a final step.  Can anyone suggest a resource or solution?
      The site is:  http://www.mnkhan.com/
      Thanks in advance!
       
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
×