Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

JudithKlinger

Quick Carousel Not Displaying

Recommended Posts

JudithKlinger

Ciao. 

I've added a Quick Carousel to this page: http://world-eats.org/testmoroccoversionb/

Its near the bottom of the page, and can be accessed by the submenu: Photos. 

 

And I thought everything was fine...but when I've asked others to view the page, all they can see is the title :Experience it Tours, not the photos. 

I've tested it on Firefox & Chrome, and another inhouse computer and it was working. And I'm working in NoCache mode. 

 

I have no idea if this is relevant, but I'm in Italy & both of the testers were in the USA. 

 

Thanks!

Judith

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Judith,

 

I have reviewed your site and source code and it appears that you have an HTML error, as the source code has repeating:

 

<a href="https://www.facebook.com/experienceittoursmorocco"target="_blank">

 
</a> 
 
Throughout the site, therefore, you're going to need to review where you added this code and resolve the invalid HTML, it is likely that you have not closed the a tag somewhere. Once this is resolved, it may resolve your issue. However, this will need to be addressed before we proceed in diagnosing your issue, as it may be the actual cause.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
JudithKlinger

Found the culprit...many thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem and has this resolved your issue, as I am unable to load your site?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×