Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

welcome

Adding Imovie

Recommended Posts

welcome

Is it possible to add an Apple MPEG-4 movie to Revslider or Media Box? I tried but nothing showed up.  If it's possible can you explain how to do it? I'm 

Thanks,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

If you want to add a video to a the RevSlider section you will need to format your video to both .mp4 and .ogv file formats, so that it displays in all browsers. If you wish to add a video to the MediaBox you will want to use embed code. See W3Schools for more information.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
welcome

I uploaded the Mobile.m4v video to "Background video" but nothing happens. What setting should I be using?

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

The sections that support video backgrounds already (RevSlider, Canvas areas) provide inline documentation with instructions on what you need to do. Therefore, please read the inline documentation, you need to have your video in two formats, .mp4 and .ogv for it to be compatible with browsers.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
welcome

Hi,

I have look in "The Docs" if I search Revslider nothing shows up if. Where  can I find the documentation?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×