Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mundocaco

symbols at the beginning of the excerpts ( +-* )

Recommended Posts

mundocaco

Hello, inexplicably few signs have appeared at the beginning of each excerpts, removing the option these signs disappear, but appear when I activate it again. You know why happen this?.

 

Yo can see online here: http://www.latitudestudio.eu/press-news/ 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

This isn't related to PageLines, you will want to disable all active plugins and see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
mundocaco

thank you! I'll make it ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • dherries
      By dherries
      I am trying to add a widgetizer to my page/post and the system does not let it drag. The system creates  large Widgetizer logo and nothing will happen. What am I doing wrong?  I am using DSM 1.1.9.  Website is www.moveincache.com
    • mundocaco
      By mundocaco+
      Hello everyone. :)   Is possible set a selected Section Area to height of window browser with custom CSS, just like DMS2 presets? Someone knows some best practice?   I know how to set to fixed footer, but i think this case of study is different.   Thanks!
    • pazyluz
      By pazyluz+
      I have pages that display on phones and pages for desktops/laptops.  The ipad displays the mobile/phone pages but would look far better if they displayed the desktop version.  How/Can I display the desktop version on ipad?  If I cannot do that, can you advise me as to the best course of action?  Thank you.
       
      http://peggygreen.net
    • pazyluz
      By pazyluz+
      In between forum posts, I am getting the above response telling me to wait another 57 seconds before posting a second topic.  (WHAAAAT?) To continue with my post, I have to hit the back button only to find that you have erased everything I just wrote. Please explain and fix this immediately.  Thank you. 
    • pazyluz
      By pazyluz+
      This is how its supposed to look:  http://i.imgur.com/oRdEixx.png
       
      This is how it looks in ie: i.imgur.com/rKJAMiy.png
       
       
       
      Peggygreen.net
×