Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Jeremiah

Whitehouse Pro Header center navigation links

Recommended Posts

Jeremiah

Does anyone know the custom css to align the menu navigation links to the center? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

Can  you provide a link to the site in question please so we can take a closer look.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Try adding the following to your custom CSS:

 

#site .section-whpheader .pl-nav {
  float: none;
  text-align: center;
  width: 100%;
}

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jeremiah

Thank You!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

No problem.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jeomiland

Hi guys

How do you center the logo in WHitehous header?  I tried the same code as for nav and it caused that section to get taller and the social icons to slide towards center but logo didn't move?

http://199.119.180.102/~harmhill/newsite/

thanks

#site .section-whpheader .logo {
  float: none;
  text-align: center;
  width: 100%;
}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

@jeomiland

In future please create your own topic, as this topic isn't related to centering the logo image.

To answer your question, you can not center the logo image, as it is part of a two column grid. Centering the logo image would push the second column (social links) beneath the logo image. Therefore, to achieve this, you would either require extensive CSS which is beyond our support scope or not using the WhiteHouse Pro header and use MediaBoxes instead. One for your logo image and the other for your social links.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Liv Kundalini
      By Liv Kundalini+
      Hi -
      Pulling my hair out over here, and would love an assist!
      Site I am building, http://www.livkundalini.com/home, has a problem with the submenu items in the nav not appearing. 
      If anyone wants to see what the Nav should look like, feel free to look in the footer on the left hand side.
      Have tried disabling Pagelines and using the twentyseventeen theme, but problem persists.
      Saw this error (pasted at the bottom of this post) displaying in the inspector, and saw discussion of Jetpack potentially being a culprit. Disabled Jetpack, but the problem persists.
      Had the hosting company even flush the server-side cache, but no avail.
      Any thoughts? Please? It's the only thing keeping me from launching this site!
      Many Thanks,
      Todd
       
      WebSocket connection to 'wss://public-api.wordpress.com/pinghub/wpcom/me/newest-note-data' failed: Error during WebSocket handshake: Unexpected response code: 403   O @ (index):7
    • russe-intensif
      By russe-intensif+
      Hi team,
      checking my site today, i'm surprised to see my MegaNav all in bottom of the pages, while it's in header.
      After getting to change it in couple of pages onto Template part (too time consuming !), i'm desperate and ask you for help :-)
      apprendre-le-russe-avec-ania.fr
      Thank you in advance !

    • dwpoyner
      By dwpoyner+
      Not sure exactly what is causing the issue. For some reason, why you view my site on mobile, the menu does not show up. It will pop up, but it is black. You can check it out here: http://dev.caryfbc.org. I'm also attaching a screenshot where I shrunk my browser down. Any suggestions?

    • khat
      By khat+
      I think I may have installed pagelines pro incorrectly, and then used features incorrectly. I installed first platforms framework theme and then the child, thinking I could do setup for child later. I tried to set up a background image, and tried custom css feature in pagelines dashboard. I had mistakes in my css, and just thought that if I deleted the info in the css custom feature in pagelines dashboard that the new information would overwrite the old info. The background image didn't respond at all, probably because I didn't have the child directory renamed. I then tried to use the LSS plugin to create css and added more css, possibly, somewhere -sigh-. I never did change the background image and get it placed properly. I used a workaround and in nested containers I placed a background image which worked well enough, so I moved on to try to create my nav bar/ menu bar. When I go to the Menus panel, there is NO area where I can place a menu on a page. I have read and reread and re- re- reread the instructions for placing a menu. I've used the pagelines editor to place a menu, however only HOME shows up. I've been at this for many hours. I've since uninstalled all of my pagelines items and reinstalled, thinking that it would restore all my changes to default, but no, it is still all there, with all my unresolved issues. I am completely at a loss as to what to do next.
×