Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stephen2

DMS can't find it's core CSS file

Recommended Posts

stephen2

DMS won't load on our new website. Added a very basic custom class to the Fallback, hit save and DMS stops loading. 

 

This site is hosted with Flywheel and they tell me its not a hosting  or caching issue and seems to be a Pagelines Issue. 

 

It appears that DMS can't find it's core CSS - the result is DMS won't load. 

 

This site contains zero custom javascript and only vanilla custom classes saved in the DMS Fallback.

 

Site is 90% complete and scheduled to launch within the next 48 hours. 

 

Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon

Please contact the helpdesk.

 

Supply the following:

 

URL of site

username/password for an admin user.

username/password if its behind a 'coming soon'..

 

put FAO Simon in the subject.

 

you can contact the helpdesk from your account area or by going to http://www.pagelines.com/contact/

Share this post


Link to post
Share on other sites
stephen2

Just sent it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • stijnxo
      By stijnxo+
      Is it possible to get the children of the parent page in Powerloop using Custom Taxonomy and Custom term?
    • Bleuy
      By Bleuy+
      How can I get support on pagelines DMS? The product isn't that old and my skeleton themes aren't working and I can't get support in the same way? 
    • Bleuy
      By Bleuy+
      I have a number of legacy websites that are running on the above version of Pagelines DMS, where the template has stopped working. I am using a skeleton theme to all of them. What do I need to do to rectify this.
       
       
    • Steve Webb
      By Steve Webb+
      I am having an issue with DMS editor not loading.  Just keeps spinning and spinning.
      Have tried several things - Logged in and out, cleared cache, deactivated all plugins, but the issue persists.
      I even had our host restore from a backup a few weeks ago, when I know it WAS working, as I edited a text box on the homepage.  The restore from backup didn't help either.
      Also, the front end of the site shows that the site is framed, or boxed now (whatever you call it), instead of full width as it was previously (last week).
      Dev console shows that there are php errors in Google maps - file is attached.
      Can someone please help?  Not sure what else I can do here...
      Thanks in advance.
      -Matt

    • tuciudadenred
      By tuciudadenred+
      Hi everyone, what happens is that the web page metrosalarmas.com has a google tags which I have not attacked where I can look to remove those tags and be able to locate the correct ones.
×