Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

yemoonyah

Big white space in modal

Recommended Posts

yemoonyah

Hi,

 

I created a modal with a registration form inside (using the Pagelines modal shortcodes).

 

On top of the form and right before the submit button there are huge white spaces that I can't seem to get rid of. I tried using Chrome Developer tools but I just can't figure out what is going on and how to fix it.

 

It's not an issue with the S2member registration form because outside the modal it works fine.

 

http://CreativeWebBiz.com/challenge 

 

(click on 'I'm in" button to open the modal)

 

 

Pagelines, WP and all plugins are up to date

Host: WP Engine

 

 

Any suggestions?

 

Thanks

Yamile

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aires

HI yemoonyah

 

Thats page is 404.


ndTgvai.jpg

Visit iheartpagelines.com for the latest tutorials on PageLines related products.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
yemoonyah

Thanks, fixed it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Thanks for informing us the issue has been resolved.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
yemoonyah

Danny I'm confused, how has this been resolved?

Share this post


Link to post
Share on other sites
dario

I think that white space is related to s2Member. It is where the form will present a response after a user signs up.

It's paragraph tag, 30px high, top and bottom 30px margin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dario

I was commenting on the white space above the first name field.

 

However, the white space just above the submit button is also controlled by s2.

 

Commented out on that paragraph tag is this:

<!-- s2Member will fill this when/if there are list servers integrated, and the Opt-In Box is turned on. -->

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

What space are you referring to the one below your avatar ? If so, this is because you have set a height on the section housing all those sections.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
yemoonyah

Danny, there is no avatar in that modal?!

 

I'm talking about the modal that pops up when you click the button on this page:

 

http://CreativeWebBiz.com/challenge

 

In that modal there is a huge white space on top of the registration form and in between the form and the 'submit form' button.

 

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Yeah, that is related to S2Member and therefore, you will need to contact them regarding this issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • lbhansen
      By lbhansen+
      I am slowly getting closer to something I like for the general appearance of my site. What's currently nagging me is trying to remove the top and bottom padding/margin from the image in the header. It seems that I've done what I want with the menu but there was dead space above the image and between the image and menu.
      Trying out padding and margin settings, I got something that came close to what I want but saw odd behavior along the way. Changing either the top or bottom padding to 0 (from blank), removed all padding from the top and sides but left a small band between the image and menu.
      Setting all eight padding and margin settings to 0 removed all except the band between image and menu. (But it seems that entering 0 in only the top or bottom padding option is all that was needed.)
      So, heading into the twilight zone, I changed the bottom margin to -1. That removed the band but allowed the menu to slightly overlap the image. AND, narrowing the browser, or viewing on a phone, caused the band to reappear.
      Perhaps there's also a problem with the menu but I don't see it.
      So that's where it stands at the moment: http://756.a44.myftpupload.com 
      I seems to me that if there is a default padding value, setting it to 0 should be all that's needed to get the two sections to meet perfectly on any device/browser width.
    • Perry
      By Perry+
      Hello There, 
      I am working with Platform 5 and have run into an unnerving problem. I am trying to position my clients picture along the bottom of the container, so that it sits right on the bottom. After a good hour of googling and messing with the CSS I figured I would ask the question here. Below is my screenshot displaying my problem. I will need to do this frequently in the future. 
      My Problem Image
      Unlike in DMS, when I add a margin to an embed or image box it simply makes the container larger while keeping the padding, I cannot have any padding or any space whatsoever on the bottom of my clients image.  Is there a way to remove all padding from the container so I can have this work across screen sizes? If not is there anyway to position an element directly at the bottom of another element in Platform 5? This seems like a basic feature and was easily attainable within DMS. 
      I cannot create an image combining all these elements as it will not scale well on mobile and will make my clients logo unreadable and her face incredibly small. 
       
      Thank you for any help,
      Perry
    • chamois_blanc
      By chamois_blanc+
      Hello,
      I am a bit confused about the usage of percentages for section padding/margin settings in the PL5 UI. Percentages don't scale well for mobile devices (especially in height), so those settings are pretty much useless. Case in point, the defaults are expressed in rem units, not percentages:
      .pl-sn-pad { padding: 1rem; ... } Why force the user to use percentages in the PL5 section UI when it would have been as easy to let the user specify the unit?
    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • Jesper
      By Jesper+
      Is there a way to create modal popups? It was possible ind DMS2
×