Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shlomochopp

Sharebar Issue

Recommended Posts

shlomochopp
Similar to the issue addressed in this post: http://forum.pagelin...ks/?hl=sharebarIam having an issue with my site.

On http://www.caseps.co...ite/?page_id=93the when you click one of the social icons (i.e. twitter), the text of the tweet is correct, referencing the subject page.
On http://www.caseps.co...ruarymarch-2013, it works correctly, just like the first one.
On http://www.caseps.co...te/?page_id=779, however, it links to the second page, and not to the subject page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
shlomochopp
the links seemed to have gotten messed up. Here is the issue again with correct links:


On http://www.caseps.com/newsite/?page_id=93the when you click one of the social icons (i.e. twitter), the text of the tweet is correct, referencing the subject page.
On http://www.caseps.com/newsite/?mdocs-posts=dying-malls-struggling-communities-real-estate-forum-februarymarch-2013, it works correctly, just like the first one.
On http://www.caseps.com/newsite/?page_id=779, however, it links to the second page, and not to the subject page.
Quote
MultiQuote

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

I am not seeing this error, when I click the twitter, it shows the correct links as far as I can tell. However, you appear to be using a plugin to add content to those posts, which may be related to your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
shlomochopp

As I understand this sharebar, by clicking the icon it will create a tweet that includes the name of the page (which is a wordpress function). However, when you click the twitter icon at http://www.caseps.com/newsite/?page_id=779, the text that comes up in the tweet is identical to the text that comes up when you click the twitter icon on http://www.caseps.com/newsite/?mdocs-posts=dying-malls-struggling-communities-real-estate-forum-februarymarch-2013. I have having this issue only on the "779" page, every other page it works as expected.

 

Thanks is advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You will want to install a SEO plugin, I recommend WordPress SEO by Yoast and use that plugin to give all your pages unique names. Then the sharebar should pick it up.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Where have you added Dying Malls, Struggling Communities, Real Estate Forum, February/March 2013 

 

Can you provide screenshots as to where you have added this line of text in your settings either in DMS or WordPress please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
shlomochopp

here you go:

 

http://www.caseps.com/newsite/mdocuments-library/

http://www.caseps.com/newsite/mdocs-posts/dying-malls-struggling-communities-real-estate-forum-februarymarch-2013/

 

This is the memphis docs plugin- but it only affects one page that is totally unconnected.

 

I then deactivated the memphis docs plugin and now the sharebar (located at http://www.caseps.com/newsite/blog/)doesnt share the page, but rather the first blog post. 

 

It seems like there is something amiss with the blog page that does not allow the sharebar to pull the page title.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

There is nothing amiss with the Blog page, but you have either a plugin or something that is adding that title to the sharebar when you're attempting to share. Therefore, you're going to need to review your site settings etc... for anywhere where you have added the following:

 

Dying Malls, Struggling Communities, Real Estate Forum, February/March 2013 


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×