Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

dgsarnow

Quick Carousel Breaking HTTPS

Recommended Posts

dgsarnow

I just updated to the new theme and I am now getting errors on my HTTPS site that the quick carousel is trying to deliver content through HTTP.

 

Mixed Content: The page at 'https://harqen.com/'was loaded over HTTPS, but requested an insecure script 'http://harqen.com/wp-content/themes/dms/sections/quickcarousel/caroufredsel.js?ver=98ab90'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.

 

Can you please help me correct this issue?

 

 


WordPress 4.1.1

DMS2 2.1.9.3 running Skeleton Basic Child Theme

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi,

 

The issue is likely related to your HTTPS, as this is the code used to enqueue the script in QuickCarousel.

 

function section_styles(){
wp_enqueue_script( 'caroufredsel', $this->base_url.'/caroufredsel.js', array( 'jquery' ), pl_get_cache_key(), true );
 
As you can see we sue the base_url function and therefore, it is not hardcoded like http://....../caroufredsel.js

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • marshallsolutions
      By marshallsolutions
      For the site https://marshallsirishpub.com I am running
      Wordpress 4.9.4
      Pagelines base theme 1.0.2
      Pagelines Framework 2.5.0
      Specific page not working properly is https://marshallsirishpub.com/photo-gallery/
      I am using NextGen gallery which is activated and showing the pictures in the gallery.  Page was edited to add the carousel and points to the NextGen gallery.  Meta settings and page were both saved.
      When I'm logged into Wordpress I see the following error at the top of the page:
       Carousel 
      THE PLUGIN FOR THE SELECTED CAROUSEL MODE NEEDS TO BE ACTIVATED (FLICKRRSS OR NEXTGEN GALLERY). SETUP PLUGIN →
      The site was hacked last month and it seems the hacker changed some things on the site, but I can't figure out what was changed to make the Carousel not show on the page.
      Thanks.
    • marshallsolutions
      By marshallsolutions
      For the site https://marshallsirishpub.com I am running
      Wordpress 4.9.4
      Pagelines base theme 1.0.2
      Pagelines Framework 2.5.0
      The share bar specifically Stumble Upon is causing an error when checking SSL for HTTPS at whynopadlock.com.  Here is the errors shown:
      A file with an insecure url of "http://cdn.stumble-upon.com/js/badge_su.js?v=20120613" was loaded on line: 1 of https://www.stumbleupon.com/badge/embed/2/?url=https%3A%2F%2Fmarshallsirishpub.com%2F.
      A file with an insecure url of "http://cdn.stumble-upon.com/css/badges_su.css?v=20120613" was loaded on line: 1 of https://www.stumbleupon.com/badge/embed/2/?url=https%3A%2F%2Fmarshallsirishpub.com%2F.

      Errors that are reported on line 1 are generally not part of the source code. This error may be caused by an external javascript file which is writing to the page, however we are unable to reliably detect these scripts in our automated test.
      Please contact us using the "Need Help?" link below if you need assistance with resolving this error.
      I contacted support at Really Simple SSL which is the plugin we use to convert the site to HTTPS via SSL.  They said I should contact you guys.  Here is what their support had to say via email:
      the sharing bar seems to load the Stumbleupon script over http:// despite being trying to redirect it to https://. The cdn.stumbleupon doesn't seem to have an SSL certificate and therefore refuses to load over https://. I'd suggest to contact the developer of the sharing plugin, the Stumbleupon button can de designed in another way, without it trying to load a script over http://.
      So it seems I need to modify some file in pagelines to make the stumble upon portion of the share bar to read https and not http.  If that's not possible then I need to remove stumble upon from the share bar.
      Thanks.
    • israelgenealogy
      By israelgenealogy
      I have an old PageLines site that I recently got working with SSL, but there are mixed content errors. There are two problems I've found. One is the search button icon called from forms.less:
      url(@{plRoot}/images/[email protected])
      The second is when PageLines loads FontAwesome from icons.less:

      url('@{iconFont}.eot?v=3.0.1');

      Where is similarly loads the font using http. Any idea why these are loading using http instead of https, and is there a simple way to fix these? I know I need to upgrade the theme, but it's a major project, so for the moment I'd just like to get these secured before taking on switching themes/frameworks.
    • Dan Haddock
      By Dan Haddock
      Plugins Active and installed: 
      Akismet Anti-Spam
      Coming Soon Page & Maintenance Mode by SeedProd
      Contact Form 7
      Cookie Law Info
      DMS Professional Tools  
      Enhanced Media Library  
      Flamingo
      Google Analytics for WordPress by MonsterInsights
      Google XML Sitemap
      Jetpack by WordPress.com
      Legull 
      Loginizer   
      MailChimp for WordPress
      PageLines Updater    
      Schema App Structured Data 
      Sucuri Security - Auditing, Malware Scanner and Hardening
      Uber reCaptcha    
      Yoast SEO
      Wordpress Version: 4.8.1
      Pagelines Version: 2.2.4
       
      Good Evening/Afternoon or Morning, 
      I am running into a problem with CSS styling not applying inside of most browsers (Safari, Firefox) when I am logged in to wordpress, and all browsers that I have tested when I am logged off and the site has been made public (Chrome, Firefox and Safari).
      As a result, I have managed to identify the probable cause. It looks as though these browsers are refusing to render my sites compiled CSS file due to it being a HTTP URL rather than HTTPS.
      I have attempted to change this URL to HTTPS in my browser, however it brings back an ERROR: File not found page - https://www.shortfilmblog.com/wp-content/uploads/pagelines/compiled-css-core-1505847507.css
      What would you suggest in this regard? Would this be resolvable from your end?
      Happy to provide any further details required.
    • MissT
      By MissT+
      Hi there,
      I've got an issue with 3 websites built with DMS since I migrated them from http to https that I need help with please.
      When any changes are made - e.g. new posts added or existing posts amended - certain sections of the live site seem to break e.g. image headers hang and don't load (b/g on canvas section), sliders hang and don't load (Revslider), flipper section doesn't load.
      Logging in and then clicking 'Edit the site using DMS' seems to fix the problem. Often if I try to open up another browser window to edit the site / re publish I'm unable to as the page wont load / hangs while trying to load.
      Any ideas how to fix this? On a couple of the sites I've installed a caching plugin as I thought it might be a loading speed issue but it's still happening.
      Website URL's can be provided privately.
      Many thanks in advance.
×