Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

pehja

Poppy

Recommended Posts

pehja

The short codes on the shop page for Poppy does not work

 

http://www.pagelines.com/shop/club/pagelines-poppy/

 

[poppy type=”i” class=”icon icon-envelope icon-4x”] [/poppy]  So whats missing?

 

It works fine on Framework but not on DMS


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI Peter,

 

Where are you adding the shortcode ? Can you tell us if this is on a page, post or in a section and provide a screenshot of what you're seeing instead of the form.

Also, have you tried disabling all active plugins and see if this resolves the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

Hi Danny!

 

i have tried everywhere in Textbox, in PLnextBox in Wp content loop. 

 

http://cl.ly/image/2X1M3R2y0U1U

 

Yes I have disabled all the other plugins. This site is locally so I can not provide a link.

 

Best Peter


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

The code isn't correct, you have < >brackets instead of [ ] Therefore, that is the cause of the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

You're adding a shortcode on the Visual Editor in WordPress you can not do that, as far as I am aware. You will need to use the Text/Code editor.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

;-) I give up. I have put the code everywhere. Believe me. It is not working.

 

1. In visual editor

2. In text/Code editor

3. In Text box

4. In Pl Next box

 

But thats ok. I will use something else.


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Poppy code can not be transformed or converted from [....] to <i....></i> unless you have either a script or plugin causing a conflict. I recommend you disable all plugins and remove any custom code you have added to the site and see fi this resolves the issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

Yeah, this is starting to be a real mystery. I have disabled every plug, checked my child, checked custom code and still it revert to <i

I deactivated the child and are now only running a clean DMS2 theme. 

 

The site was originally a Pageline Framework. But thats been removed to.??


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
bjs198

Hey guys, I have the same problem :(

 

Using this in a text box...

 

[poppy type=”i” class=”icon icon-envelope icon-4x”] [/poppy]

 

But it's being converted to...

 

<”i” class="”icon poppy-pointer" data-toggle="modal" href="#poppy-modal">

 

Any ideas?

 

Cheers

 

Barney

Share this post


Link to post
Share on other sites
bjs198

Just saw this and it works now...

 

 

 

Posted 27 February 2015 - 12:42 PM

I struggled with this one a bit as well.

 

Then, I figured out it was a result of copying and pasting from the "How it works" page... which has curly quotes, instead of straight quotes.

 

Try:


[poppy type="label" class="label-warning"]Or Send Us A Message[/poppy]

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

Hi Bjs198 The two codes you provided are different. There is no problem with label class. It is the icon class

that messes things up. But I am glad this is happening to more than just me. And I am starting to think there

is something in the Poppy class that is doing this. 


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
bjs198

Hey - yeah the Quote was from someone else's post, not mine, which points out that copying and pasting from the online docs provided by pagelines can screw things up due to the unrecognized formatting of the "quotes". When I used normal 'straight' quotes everything worked as expected :)

 

See here, below the signature about half way down...

 

http://www.istianjin.org/our-promise/welcome-from-the-director/

 

 

edit - sorry for the confusion ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Okay, hang on so the issue is from copying and pasting from the How it works page on our store ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
pehja

It appears so, yes.


Professionell musician | Webbdesigner | Apple freak

Pehja Production.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×