Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

wendygordon

Post Page Navigation Hidden or Returned no output

Recommended Posts

wendygordon

Hi there.  The post page navigation section was saying "hidden or returned no output".  I removed it from my page and now I cannot put it back on.  I am not able to drag it back onto the page.  The icon that hovers over it is a finger instead of the little cross.  I have checked in the disable sections areas to see if I accidentally hid it, but I didnt.  Can there be any other place i should check?  

 

thanks so much. 

Wendy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Wendy,

 

What page are you attempting to add the Post navigation section to ? If the section is not draggable/droppable then the section is not compatible with that page.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
wendygordon

Hey Danny.  Sorry, should have mentioned:  it is happening on the Posts  

Is there any way to "reset" that section? 

Also, I am working on a local host, so i am not sure how i can show you what is wrong. 

Wendy

Share this post


Link to post
Share on other sites
wendygordon

Hey there.  

Hoping to get an answer please

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you provide a screenshot of your issue please, because if a section is not drag and droppable then the section can not work on that page/post. Therefore, you're likely attempting to use a section that is not intended for that page/post.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
allnaturaldesign

Hi Danny - I am having the same issue and don't see a resolution on this thread so I am hoping you can help me figure it out. I am dragging the Pagination component to my blog category page and when placed it says "post/page pagination is hidden or returned no output" - It appears the section is compatible with blog pages and is not grayed out.  I just want the "next" button on my blog so people can see the next set of entries. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Can you provide a link to the page in question please.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • Lisa Haran
      By Lisa Haran+
      Hi 
      I have a map here http://www.iloveoffset.com/maps/
      I want to add several pointer locations to the map, but when I do they do not appear.
      On this map there are 2 pointer locations and as you can there is only one visible.
      Earlier today I added 7 and could only see 4 so there is something odd going on.
      My theme is up to date
    • clj182
      By clj182+
      Hello,
      I've been having trouble unlocking the template section for past couple of weeks. When I try clicking nothing happens. 
      I've deleted my custom css and removed plugins. Im down to having only the following plugins:
      Akismet
      Contact Form 7
      DMS Professional Tools
      Pagelines Updater
      WooCommerce
      It was working fine before i have no idea what's going on with it.
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      My DMS 2 site http://www.heart-stone.com/ will not save any new custom css... I can still edit templates and publish those but any custom css that I enter never saves.
      All WP files, themes, and plugins are up to date. 
      Any thought about what might be causing this?
    • flourishdesignstudio
      By flourishdesignstudio+
      Is there a way to edit the custom CSS via FTP? I know I can edit the custom code in the Chrome editor but is there a file path I can use to find and edit the CSS directly from our FTP?
      Thanks in advance for the help!
    • nizami
      By nizami+
      Using navbar section with correctly configured WP menu to display main navigation at https://elenaangel.com. 
      All fine in desktop viewport. Menu displays twice in hamburger mode. How to fix this please? 

×